IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Што сонувавте денес?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што сонувавте денес?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 55>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 19:21
Мими ,ако не е тајна ќе кажеш ли зошто толку често сонувааш или на тоа прашање нема одговор?

навистина ми е интересно тоа дека ти секоја ноќ сонувааш 

а уште по интересно е дека памтиш што сонувааш
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 19:32
Originally posted by емил емил напиша:

Мими ,ако не е тајна ќе кажеш ли зошто толку често сонувааш или на тоа прашање нема одговор?

навистина ми е интересно тоа дека ти секоја ноќ сонувааш 

а уште по интересно е дека памтиш што сонувааш
Emil, kako da ti objasnam zs sonuvam.. neznam.. ednostavno zaspivam i sonuvam.. niti mislam na toa pred da zaspuijam niti se opteretuvam so toa.. sonuvam po 3-4 sona na vecer i site gi pamtam..голема%20насмевка
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 19:39
Originally posted by mimicria mimicria напиша:

Originally posted by gazela gazela напиша:

sum bila u bolnica...vo centar nad cosmo...i to..

Како стално сонуваш различно Мимиктагајас се едно исто сонувам.... изненадување
poima nemas sto se sonuvam i kakvi mi se sonovite...filmovi..голема%20насмевка

Филмови збунетостСега ме замисли...размислување
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 19:41

sum bila u bolnica...vo centar nad cosmo...i to..

Како стално сонуваш различно Мимиктагајас се едно исто сонувам.... изненадување
poima nemas sto se sonuvam i kakvi mi se sonovite...filmovi..голема%20насмевка

Филмови збунетостСега ме замисли...размислување
filmovi, so rezija, so kadri.. celosno izrezirani.. ko da sum jas kamerata ili glavniot lik... jbg.. bujna fantazija голема%20насмевка

Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 19:44
Знаеш не е до фантазијата ја имам и јасголема%20насмевкано сонувам се нешто со водазбунетост
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 19:45

Знаеш не е до фантазијата ја имам и јасголема%20насмевкано сонувам се нешто со водазбунетост
voda?? poima nemam..obicno se vika deka ako sonuvas deka plivas ke se razboles...poima nemam sto znaci..тага.. da ne imas nekoja trauma od voda?збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 19:47

voda?? poima nemam..obicno se vika deka ako sonuvas deka plivas ke se razboles...poima nemam sto znaci..тага.. da ne imas nekoja trauma od voda?збунетост

смеењеАХА  трауматизирана сум јас од многу нештагазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 19:48

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење togas pazi na "traumatska baza" da ne pocnes da jades.. pa posle nema da sonuvas posto po cela vecer ke sedis pred frizider газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 19:53

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење togas pazi na "traumatska baza" da ne pocnes da jades.. pa posle nema da sonuvas posto po cela vecer ke sedis pred frizider газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

смеењеE posle ke sonuvam ova kako si peam
Кон врв
Charmedgirl18 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2009
Поени: 868
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Charmedgirl18 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 13:05
во последно време многу малку се сеќавам на тоа што сум го сонувала, но ете денес се сетив...ноќеска сонував дека еден сладок дечко, кој иначе многу ми се пушта во реален живот, на ливче ми пишал дека ме сака...ама пред јас да стигнам да му одговорам, се разбудив!!!
ух, колку ме нервира така кога сонот ми се прекинува на најинтересното
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 13:09
Originally posted by Charmedgirl18 Charmedgirl18 напиша:

во последно време многу малку се сеќавам на тоа што сум го сонувала, но ете денес се сетив...ноќеска сонував дека еден сладок дечко, кој иначе многу ми се пушта во реален живот, на ливче ми пишал дека ме сака...ама пред јас да стигнам да му одговорам, се разбудив!!!

Charmedgirl18 голема%20насмевкаСега спреми се за втор дел  од сонот ке биде поинтересно намигнување
Кон врв
Charmedgirl18 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2009
Поени: 868
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Charmedgirl18 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 13:36

Charmedgirl18 голема%20насмевкаСега спреми се за втор дел  од сонот ке биде поинтересно намигнување

како мислиш?веројатноста да го видам во поскоро време е скоро еднаква на 0
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 13:46
денес - ништо...ама завчера..хммм...чуден, чуден сон...
страшна и опасна работа била подсвеста!каубој
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 13:49

како мислиш?веројатноста да го видам во поскоро време е скоро еднаква на 0

Не се откажувај  намигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.