|
Предлози за типување |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 89> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sori ali juve-lazio bi ja igrala 1
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I JAS TAKA BI IGRAL |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јувентус мора да освои некоја титула се со цел да се задоволат огромните апетити на навивачите.
Денес сигурно победуваат,и најверојатно ќе играат во финале со Сампдорија,оти тешко е за Интер денес да ја надмине негативата од 3 гола од првиот меч во Верона.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj ve prasuva vas igrajte vie taka ja utre ke si zemam 15200
|
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За денес неколку типови од мене.
Квотата е околу 12,па повелете пробајте ја среќата,на ова може да се додадат како според мене многу сигурни единици од типот на Андерлехт - Дендер 1
Стандард - Мехелен 1
Среќно
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako se zaletavte site za Baern toa e cudo edno. znaev deka ke zaebat
|
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде сега една комбинација за мене. Да добијам некој денар да си купам нешто пролетна гардероба. ама за малку пари да добијам Никако многу скапо да ме чини, за 50 че да добијам 10 000
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj pocekaj do sabota pa jas ke ti kazam edna kombinacija...mene sabotite mi se najsrekni
|
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве типично Влашко размислувањеАјде Мамамд земи пари барем 100 денари ,дајму на некој да ти ги уплати следниве натпревари
За 100 денари уплата ќе земеш околу 1000 денари добивка,а твојата желба за 10000 илјади ќе ја имаш само ако уплатиш 1000 денари на оваа комбинација. Па повели Мамамд
|
||
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кај чекав толку, ќе чекам уште една недела.
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAS posleden pat fativ vo 2004 godina vo septemvri okolu 3000 i nesto denari za liga na sampioni i od togas 2 godini nisto ne fativ. VIDOV NEVIDOV SE OTKAZAV DOSTA BESE TROSENE PARI |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мамамд ме послуша за комбинацијата,добитник сум на рамно 10000 денари.
|
||
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не се вратив на местото на злосторот. Сме пишувале во исто време и јас се исклучив без да го видам ова. Ај по влашки- Што е твое е и мое, што е мое е само мое. Вториов дел не го читај, тој не важи за тебе |
||
Внеси реплика | страница <1 2829303132 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |