![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 45> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
рипке... време е за моите желби
![]() ![]() 1. вечер да си поминам убаво 2. вечер да не ми студи 3. и да не ми се лепат морбидни типци ![]() ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Сакам да им се вработубање, здравје и среќа на сите обесправени од државата, а кои застанаа на браникот на Република Македонија.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
nema sansi..ovaa ripka e zastitena so zakon
...zelbite za denes zlatna ripko mi se: 1.Denot da bide uspesen i bezbeden ko vcerasniot 2.Da si go vidam Aleksandar ![]() ![]() 3.Da si pomineme ubavo vo Ljubov vecerva ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
- Sakam da bidnam domakin u kuka, gospodin na ulica i e*aciste u krevet...eeej mori ripko, ne zevaj nakolu, slusas li sto ti zboram ?...amor ne ti rekov taka !...aj sea, so stori, ma ?...i sea me stori gospodin u kuka, e*aciste na ulica, domakin u krevet !... e mnogu ubavo nagluva si bila...zatoa u tavce ke mi ripas
|
|
![]() |
|
Dragi forumdzuski prijateli..pa ova ne e zlatna ripka...ova e ...ova e...dijamantska ripka...Srcus od riba...dosledna..pametna i si stoi na vetenoto
So vosh*t kazuvam deka vcera mi gi ispolni site 3 zelbi...duri i bonus dobiv od nea...ja ljubam nasata zlatna ripka! Sega ke nanam...i stom stanam utre ke kazam 3 novi zelbi...ne bi sega da ja maltretiram..spie sega zlatnata ripka ![]() |
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Edna samo....daj neka se javi,neka se javi samo
i odma ke te pustam ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
сакам да не ми биде ладно сеа надвор
|
|
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
бидејќи ме фати жал за рипката која се уби од работа имам само една желба , да имам бас гитара
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Biserna blagodaram mnogu
![]() ![]() ![]() za denes zelbite: 1.da gi najdam parite sto mi falat 2.da gi predadam tamu kade sto treba 3..a pritoa se da pomine bez nesakani posledici ![]() |
|
![]() |
|
рипке... како што диоген сакаше мене да ми помине,....
еве и јас сакам него да му помине ова меланхонијава... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() п.с донт вори... бе хепи ![]() |
|
![]() |
|
sreda denes a?
..e pa vaka 1.konecno megu lugeto da go pronajdam covekot 2.da ne mi se naluti nikoj sto ne odgovaram na sms i povici 3.da mi pomine ovaa letargija i malodusnost sto ma zafatila ...fala ti ripke |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
еве,моите денешни 3 желби ке ги спојам во една јака и ке посакам на бисерна да и биде подобро и брзо да оздрави...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
луѓе.... јас не сакам ништо за мене... за сите ќе ви посакам здравје љубов и среќа... ако го исполни тоа рипката... секоја чест
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |