![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 52> |
Автор | |||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Majkush, ne da pominav dobro na ispit...tuku podobro ne mozese ni da se zamisli...
hm...hm...ovaj...slednoto gledanje na kafe ti go zakazuvam za 16.05
aj pak napraj me srekjna
![]() |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
||
Најчесто најпродавани книги се оние кои нудат инстант пораки како да бидеш среќен или посреќен.
Но тоа не е исправно. Станува збор за моментална среќа, но што потоа. Среќата треба да се сфати подлабоко. За неа треба повеќе да се помачиме од она што сме навикнале:„Шопинг, цвеќе, сонце и сл.“ Да не ја упропастувам темата, сепак постојат работи кои можат да сопринесар во за добивање на инстант краткотрајна среќа, кај мене тоа е најчесто убавото време! ![]() Изменето од Aisha - 25.Април.2008 во 23:48 |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
...pred iskrenata ljubov na majcinoto srce , a i dobro naucenoto.... site svetci se smiluvaat... a profesorite kapituliraat... cesen profesorsko/ucitelski zbor.... |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Me pravat srekjna...sitni....itsy-bitsy...rabotichki
|
|||
![]() |
|||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||
ova vecerva mi e najtesko prasanje
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Da prekine da me somnici deka sum lesen tip
|
|||
![]() |
|||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
||
nasmevkata na dva para detski okcenca
![]() |
|||
apce
|
|||
![]() |
|||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
||
se
|
|||
![]() |
|||
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
||
Се што е убаво...
Изменето од Zaspana - 29.Април.2008 во 17:31 |
|||
![]() |
|||
only_me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
||
A za ostrov neam zborovi, me iznenadi faktot sto nekoj go pofali filmot... e da samo taka se doaga do srekata, a vo filmoto ima i primeri za koi se pricinite za nesrekata... toa e toa..."uzmi ili ostavi" No sekako srekata, nemoze da se osnova vrz materijalnoto, tuku pred se vrz duhovnoto... vistinskoto! Изменето од only_me - 29.Април.2008 во 22:52 |
|||
![]() |
|||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||
utrinsko kafe
![]() |
|||
![]() |
|||
only_me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
||
Pa imas pravo, faktot deka imas moznost da pies kafe rano na sabajle e sepak nekoja sreka...:P nekoj utre toa nema da go dozivee, na pr:D
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |