![]() |
|
Знаете ли да готвите!? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 32> |
Автор | |
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И ПИВО |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
|
![]() |
|
WORHOLL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
..VO OHRIDSKO E GJOMLEZE..A TURI POTPE4I E VO MOITE KRAI6TA..AJ OBJASNI
IM 6O E RABOTATA...ILI PROSTO T.E. MODERNO...PALA4INKI SO LUK I
OREVI....A MOZI I SO VINCE....
|
|
![]() |
|
не, јас не сум јадела со лук и ореви
![]() |
|
![]() |
|
WORHOLL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
..DA BE ..NA PIRUSTIJA...CREPNA....PA SO VR6NIK POKRIENO I ZAPRETANO VO
PEPEL....EHHHHH..NACIONALNA KUJNA JA I TI MOZE DA OTVORIME.....A ZNAE6
6TO SE 6IRDENI???
|
|
![]() |
|
kafka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
od kaj ti tekna sega LUK da spomnesh, kako mi se jade luk da znaesh, nekade u priroda da sum
![]() |
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
![]() |
|
...UFFFFF..ME POGODI PRIJATELE KAFKA....NA PLANINA..LEB OD NEKOJA
FURNA..BIENO SIRENJE...LUK...I SLANINA AMA NE OD OVIE VARENIVE.....ONAA
STARA I DOBRA SRPSKA SLANINA...
|
|
![]() |
|
kafka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
![]() ![]() |
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
хахахахах знам и ѓомлезе да спремам како и ширдени да јадам
![]() ![]() ![]() ![]() Блу мила спреми вршникот да им спремиме едно ѓомлезе прсти да излижат ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Barbika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ова е драги мои отприлика од делот што ни треба за следниот пикник.
Кафка не го заборавив ниту твоето лукче!
Се што треба дополнително овде пријавете! Изменето од Barbika |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
ajde site odime na pikiiiiiiiiiiiik *******
|
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
АААА ме погоди сега, не диетишем, немам маснотии и сакам да пробам...Ајде кога ке ја спремиш викај одма ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Да. Ама сакам уште да учам! И сакам ѓомлезе и селска тава, но и
жетварска салата, селско месо, свирипиле, кајмак кумановски ......
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Ајде брзо кажувај рецепт за Свирипилето зашто не ми е познато името...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |