IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како се запознавте ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се запознавте ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 11>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 23:58
Originally posted by brza brza напиша:

zbunet?!збунетост,...zarem i toj doshol kaj tebe?!,...pa,da namineme i ostanatite,...,...na po edna,..partija,..shtom ti delish,...hehehe.голема%20насмевка
е брза или се правиш глуп, што е најверојатно, или глуп си....голема%20насмевка назад на тема
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 00:01
газење%20од%20смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 00:20
bravo brza , samo na smeenje ti odi!!!!
a mi olesni zosto si pomisliv deka ke mi repliciras na prikaznata..
people are strange
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 00:52
Originally posted by ekaterina ekaterina напиша:

a,shto?,eko ........osven deka -kako se zapoznavte-..... so ,..segashnite,...a,ne so nekoi ,..poraneshni,...a i ne se smeam jas na se,...ako ne si sfatila,...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 01:02
Originally posted by brza brza напиша:

a,shto?,eko ........osven deka -kako se zapoznavte-..... so ,..segashnite,...a,ne so nekoi ,..poraneshni,...a i ne se smeam jas na se,...ako ne si sfatila,...
a ti izgleda deka slabo pamtis!
vcera ti kazuvav deka nema novi i segasni....
people are strange
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 01:03

mislam deka e lesno da se pretpostavi-druga zena

Не си требала да избрзаш во влетување во врска со него. Си требала да почекаш и подобро да го запознаеш, да видиш дали верноста му е доблест. Нека ти биде лекција за следната врска или за таа по неа намигнување
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 01:06
se strucnjak do strucnjaka голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 01:09
svestran si bil be ...evan,...od subatomska fizika,..pa do tajnite na chovekovata psiha,...via,...intergalaktichkite patishta,..a,za trite (ni manje ni vishe) ozonski milimetri,...zbor da ne stane,..голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 01:10
samo sakav kako i drugite devojki da vi kazam edno moe iskustvo, a ne ocekuvav vakva reakcija od site.
anakin ti si biten moment na forumov ama malku me bunis......

a za vnimatelnosta,da ,zatoa sega sum so vas, a ne so nekoj stvaren
people are strange
Кон врв
VkusiMe_M Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2005
Поени: 515
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VkusiMe_M Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 10:13
Praevme nekoja zurka da se kaze taka povekje sedenka ... 4 maski od koj samo eden imase devojka i trebashe taa da donese ushte 3 nejzini drugarki ... i ushte ne videni taa ni kaza koja za koj kje bide ali taa shto trebashe da e za drugarmi ne ispadna da e za nego tuku ete takva bila srekjata da e za mene pa denes i sopruga mi e ... taka da nikogas neznaesh shto moze da te strefi .. a bese se onaka demek za edna vecer da se pomine drushtvo so devojki.
Itn...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 15:33
komu ide,...a,?
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2007 во 21:19

Se zapoaznavme za Nova Godina na krajot znaci na 2005.Toj bese drugar na mojata najdobra drugarka.Taa vecer imase nekoj razmenet zbor cisto prijatelski, nekoj pogled onaka sokrien pod oko, no se ostana na ova.

Jas ja napustiv Italija..bez da razmenime mob. ili bilo sto i ako mi ostavi ubav vpecatok no i premnogu mi se dopadna..No drugarka mi rckalo kakva sto e sekogas demek na sala..taka mene no i nego istovremeno ne podbucna demek da ne se pojavila nekoja privlecnost ili simpatija megju nas..

Za toj, po nekolku meseci zaedno so nea mi dojdoa vo MKD koga najmalku ocekuvav..i od togas pocna..љубов

атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2007 во 11:21

Баш убава приказна, фала што сподели со нас MisIcA големо%20гушкање

негооо... има ли таа твоја рчкало другарка некоја 23-4 годишна италијанка за на шала да ми ја донесе во МКД кога најмалку ќе очекувам? голема%20насмевказадоволство

Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2007 во 21:02

EvAngelos,ti imas predobra dusa za da te "jade" nekoja italijanka..ne bi ti preporacala i ako ima nestoголемо%20гушкање

атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.