|
Неверство |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e vistina vo ovaa vasa prilepska izreka
ljubovta e nesto sveto i treba da se cuva kako cvet za da ne ovene
a za tie stio izneveruvaat tie imaat kompleks na nedovolna ljubov,vnimanie sex i t.n da ne nabrojuvam.
a toj kompleks ne se leci za zal i od takvite ne formulirani licnosti bez cvrst karakter sto podaleku zatoa sto ako padnete vo race na takov/takva licnost samo ke bidete povredeni i unisteni so mislata deka Vie nesto i negde ste zgresile???????????????????
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera se opiv denski vo bitola na koktel , zabrav edna koleska od tamu se vrativ prilep , ja izneveriv devojkata so nea , i se skarav na devojkata , ne mi e ubavo , prodolziv da pijam vo kafana, sinoka imase i devojki na masata koga sednav dve od niv mi bea usemeni od porano ,si rekov kaj sednav kaj si ebav majkata , na ednata i se svigav , drugata krvno me mrazese i rekov na ednata da me prefrli doma koga zavrsi vecerta, i i rekov aj kaj mene na pijacka doma da odime , si rekov , zasto be i rece debilu glup p**ka ti mater , sreka so ne prifati , ufffff- si rekov- fala bogu , prvo sakav da ja e*am , no koga stasavme kaj mene pred kuka mi se odmiluvase se poveeke i poveke povrakase , mislam od nea , ne od alkoholot . Krivo mi e za devojceto sto me saka , sto napraviv taka
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neverstvo nikako loso mnogu losssssssoooo |
|
... only God can judge me ....
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odamna veke nauceno, retko koj moze da go prifati ova kako vistina zatoa sto vistinata boli.
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
loso,loso,loso,mnogu,mnogu loso!!!!!!!!!!!!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka poveke holivudskata industrija ne treba da pravi romanticni komedii i filmovi , da ne ne lazi za nesto sto ne postoi
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
ANGEL63
Нов член Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEVERSTVOTO E NA SEKOJ CEKOR I VO RAZNI OBLICI, FORMI I SODRZINI. DA NE SE ZALAZUVAME DEKA SITE NE IZNEVERUVAME ILI NE NE IZNEVERUVAAT,VO NAJGOLEM PROCENT GO IMA TOA.
TOA E CENATA NA DENESNICAVA, UMREA TIE VREMINJA NA SLEPA VERNOST, BEZ RAZLIKA NA MAZI I ZENI. |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HEKTORE PA TI NA SEKOJ CEKOR IZNEVERUVAS A
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEVERSTVOTO POSTOELO I KE POSTOI I ZASTO LAZETE TUKA NO ZAVISI OD KAKVI PRICINI E PROIZVOD
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no coment
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se zaprasame zs,e toa taka i od sto e??????????
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neverstvo!!!! Ne znam mamo da kazam ako sakas nekoja i da si vo brak ili vrska toa e neverstvo????
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IGI
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zarem nekoj/a ti lezi na srce..... i bidna sto bidna toa e neverstvo???
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |