IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто луѓето не се искрени
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто луѓето не се искрени

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 74>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 00:34
a,be brat,...ke ti kazam deka jas mislam deka ne ti stoi bash,..i gotovo,..a ti sakash prifati shto ti vikam sakash ne,..pa,posrami se na ulica,...zashto ako mene mi e smeshno toa shto si go oblekol ,..i na drugite ke im bide,...sfati go nashiroko ova,...ne bukvalno,..
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 00:38
da be
taka ij as vikam
no bate mili kje upotrebis malku diplomatija

a sakam bas tebe da te prasam

vidis zena na tvojot drugar so maz na klupa - atmosfer lezer- korpus delikates

aj te vidam sega so tvoja iskrenost kaj drugarov

aj pricaj pricaj da te cujam
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 00:45
hahah,...a,shto mislish?,...pa,ako e tvojata,...i ako sum ti stavrno mil ,.kako  shto vikash,...ne ti ni treba takva zena,...jasno deka ke ti kazam,...pa ti pravi shto sakash so nea,...a,ako ne ti kazam,...toj koga i da e ke doznae,...i ako taa znae deka sum ja videl,..a,jas nishto ne sum ti kazal,i toa taa ti go kaze,.....nema poveke da ti bidam mil,..toa e sigurno,...znachi,..ke doznaesh od mene,...brate,..ne od drug,...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 00:52
тага  edna storija

eden videl i kazal
tie se skaraa pa se smirija
sega ne mu zborat ni eden ni drug
kje kazes ako. koj gi vrti
necenel prijatelov negova iskrenost
no
zivot ne e bajka e realnost

druga uste postrasna
bratot i vika na sestrata tvojot ima svalerka
a ona nemu
i so sega?. kazi mi so sega, imam ovoj dom. deca
so neotide kaj zetot da go ubedis da prekine
a kazi mi so sega
gubi se od mojata kukja
i so sega
kje kaes ako
nezasluzil brat takva sestra?????
zivot ne e bajka

pred da upotrebite vasa iskrenost dobro razmislite

nekogas e v red no nekogas ne

ako ova go svatite dobro ako ne pak dobro
SEPAK SE VRTI rece Galileo

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 00:59
brat,...ako ti se smirish so nea,..shto ima jas da si go "okrkam",....a,ako sepak e taka,..togash i ne sum ti bil tolku mil,...i so zdravje neka t e takva zena,..koga i da e,..pak ke si najde taa nekoja klupichka,.ama,sega ponastrana nekade,...
a,za sestra mi?,..paaa,...nemam sestra,голема%20насмевка..i toa bi bila epten pretpostavka,...a,ako brat mi "shara",...snaa mi nema da doznae ,..toa e sigurno,..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 01:04
газење%20од%20смеење

Кон врв
Анжелика Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2006
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анжелика Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 01:25
луѓето не се искрени бидејќи се плашат од последиците. сите ние. ама како викаат храбриот умира еднаш а кукавицата повеке пати.голема%20насмевка
..........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анжелика Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 02:10
голема%20насмевка
љубов

Изменето од Анжелика - 01.Октомври.2007 во 02:21
..........
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 02:24
.

Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 18:53
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анжелика Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 02:26
големо%20гушкање ај ако е искрено. 
..........
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 02:46
.

Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 18:53
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анжелика Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 02:56
извини и ти што настапив грубо, веројатно се пронајдов и јас таму.
битно се е ок. поздравголемо%20гушкање

..........
Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 11:11
Искреноста често знае да повреди. Треба да одберете во дадениот момент дали сакате да бидете искрени или човечни.
Многу е едноставно.
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 18:16
Originally posted by Анжелика Анжелика напиша:

луѓето не се искрени бидејќи се плашат од последиците. сите ние. ама како викаат храбриот умира еднаш а кукавицата повеке пати.[IMG]smileys_novi/4.gif" align="absmiddle" alt="голема%20насмевка">

Изменето од becenevem - 28.Февруари.2012 во 18:51
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.