IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - idiFOTOvidi izlozba
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

idiFOTOvidi izlozba

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
Автор
Порака
kum Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3279
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 16:00
od zakuskite imase edno epten kiselo...?

JOIN THE FAMILY
Кон врв
AniQ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AniQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 16:06
Eve me i mene, srekna i vesela od sinokeshnata izlozbaтрепкање
Jas sum zadovolna od toa shto go vidov, a najmnogu od toa shto go doziveav-pofalbi na site straniцрвенеење
Imase super posetenost, loshi ramnki, koktel-neznam ne stignv izglea na vreme...hihihi
Imase ljuge koi mnooogu mi bese milo sto gi vidov, i sto sepak dojdoa
-ke si kazam aj: toa se Stole Angelov i Kuzeto)големо%20гушкање

Dalton sliki na Dimi ne vidov, teshko mene ako ne sum gi primetilaхи,%20хи...
 Inace site imate golem pozdrav od Dimitar Petrovski, on ne "shtrajkuvase"-ko sto mislat nekoi, nego e nadvor od Makedonijaплазење

Za tie shto nedojdoa, jas slikav neshto, ke postiram-pokasno!
Fala mnogu
љубовVe sakam siteљубов
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 16:23
Originally posted by AniQ AniQ напиша:

Dalton sliki na Dimi ne vidov, teshko mene ako ne sum gi primetila

Moja greska, SE IZVINUVAM, popraveno e vo mojot prethoden komentar тагатагатагатага
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 16:28
Ani ... dodeka si vece online i na forumov ... bas bi mozela da ne pocestis so eden come-back na sajtot.

Moeto gledanje na fotografiite na sajtot go znaes ... ona sto sakam da go ti go kazam e deka i mojata sopruga izdvoi nekolku avtori koi bas i zapnaa v oci. Bez namera da duvam vo necii (tvoi) edra, ti bese eden od spomenatite avtori.

Se nadevam deka ce ima i sledna izlozba (pa da napravime tradicija) i se nadevam deka nema da mora da pomine bez tebe намигнување
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 16:29
Predlog za slednata godina.
Da bev organizator za nagradite vaka ke napravev. Bidejki kaj nas Canon e najseriozno zastapen, ke otidev kaj niv i ke im ponudev nekakov kompenzejsh'n za da dadat nagradi. Ke gi imase i niv sekade Canon Manon, Genel Menel. I ke im dadev vaka.

3 mesto. Canon G7
2 mesto. Canon 400D
1 mesto. Canon 30 D

Pa site ke puknevme od maka, i za slednata godina ke se iskrsevme da bidat fotkite podobri, a i ke se vnimava posle koj kako glaza (mozebi).
A, vaka? Bravo za Britanikata koja ja imam doma od trafika голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

BITNO BOBI STANA canoNIKONdzija голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 16:32
Originally posted by Mire Mire напиша:

Sega mi e pojasno sto se slucilo, iako promasenata fotka od Aleksandar ne mi e bas jasna.
Pristapot e malku po kompliciran, otkolku ako se zemat fotografii spored den na objavuvanje, a nema da ima mnogu efekt. Povtorno fotografiite objaveni na kraj na periodot ostanuvaat so malku bodovi iako mozebi vo slednite nedela dena ce nabildaat TOP skor.
Iskreno, ne gledam lek za vakvo nesto osven, mozebi koristenje na period od 13 meseci so konstantno pomestuvanje, pri sto odredeni fotografii bi vlegle vo dva izbora (povtorno nekorektno) .... huh, sega se spletkav troa голема%20насмевка
....gleda nekoj care nekakvo?

Chare e denta koga ke se zatvori krugot na izbranite te ke odpocne sobiranjeto na istite za print,da ne znaci istovremeno zatvaranje na moznosta za promena na bodovnata sostojba,do samiot moment na (narednata) izlozba.

Кон врв
kuze Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kuze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 17:03
i mene mi beshe milo :), ama, site gi vidov i skoro nikoj ne znaev :(
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 17:05
Kuze ne se zapoznavme збунетостсршено%20срце
Кон врв
vlatko_sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Поени: 126
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlatko_sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 17:12
Originally posted by kuze kuze напиша:

Koki e kriv za toaчекање
Кон врв
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 17:24
Originally posted by vlatko_sk vlatko_sk напиша:

Originally posted by kuze kuze напиша:

Koki e kriv za toaчекање

Jas se vidov so Kuzeголема%20насмевка Ve pozdravi site!газење%20од%20смеење

se zezam, stvarno neznaev deka poveketo ne go znaete...
aj moze ke ve pocasti so prisustvo vo ms vo sredaнамигнување (izvnini kuze ako te izdadov)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 17:26
Originally posted by Mire Mire напиша:

Se nadevam deka ce ima i sledna izlozba (pa da napravime tradicija) i se nadevam deka nema da mora da pomine bez tebe намигнување

Mnogu ubavo kazano, se soglasuvam!
Ani, ti si na red...чекањенамигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 17:31
Originally posted by D'Dalton D'Dalton напиша:

Predlog za slednata godina.
Da bev organizator za nagradite vaka ke napravev. Bidejki kaj nas Canon e najseriozno zastapen, ke otidev kaj niv i ke im ponudev nekakov kompenzejsh'n za da dadat nagradi. Ke gi imase i niv sekade Canon Manon, Genel Menel. I ke im dadev vaka.

3 mesto. Canon G7
2 mesto. Canon 400D
1 mesto. Canon 30 D

Pa site ke puknevme od maka, i za slednata godina ke se iskrsevme da bidat fotkite podobri, a i ke se vnimava posle koj kako glaza (mozebi).
A, vaka? Bravo za Britanikata koja ja imam doma od trafika голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

BITNO BOBI STANA canoNIKONdzija голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

BRAVO za predlogot :D extra e - uste da se realizira.
A britanikite,verojatno im ostanala na zaliha-pa ja raspredelile.
Ne tvrdam ,ama skoro pak da sum ubedena vo toa намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 17:42
Eve moi fotki od izlozbata,otvaranje,dodeluvanje nagradi i publika

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 18:20
eve uste nekolku:

среќа

desen klik 'view image' na firefox za pogolema verzija

Изменето од KoKi - 21.Септември.2007 во 18:22
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.