|
Како да ја направите среќна својата жена |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | |||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
почитта,довербата и секојдневните мали нежности би ја направиле секоја жена среќна...нема пари на светот кои би ја купиле љубовта на ПАМЕТНАТА жена...
кај мечки, биолици и останати животни можеби и ќотекот помага
кај луѓе-не
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne znam za druite ,ama na mojta i e duvolno da ja opasuvam ,
k'tu kobila, ud vreme na vreme! |
|||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e mona pozdrav prvo.me iznasmea,ama od ovaa shto si nabrojala na edno mesto ,sestro nikade go nema..................tuka po osobinite shto si gi nabrojala stanuva zbor za 50 mazi......razlicni vidovi...i bidi srekna ako najdesh eden od niv.........izvini ama taka me nasmea shto morav vaka da prokomentiram
|
|||
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
taka e angjelina,mala paznja,vnimanie i pocit se razbira sekoja zena ja pravat srekna........
|
|||
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nituparite,nitu negovata ubavina nadvoreshna,nitu ubava kola stan i slicno nemoze da ja usreki zenata ako covekot ne i posvetuva vnimanie na samata zena ako ne ja pocituva i ako pred se ne ja ceni kako licnost........
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова од искуство или...
Така си го тропна...
|
|||
kocko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
k'kva zabluda!
ako nemis pari, niedna zena no voa svet, nema us tebe da pocne nesto, a kamoli da zivee us tebe! |
|||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Intern joke bese , taka da ocekuvav replaj mnogu pokasno i od mnogu po druga osoba ..
Ama ako diskusija ne e nikogas na odmet, neli? Ne e licno iskustvo , daleku od to. |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Гледаш, значи не важи... пу-пу, скраја да е...
|
|||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne za drugo mi go ubi majtapot... |
|||
kocko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kucijnata laat,
karvano si vrve! ne? |
|||
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
cccccccc,da ja tepash,nemozam da razberam.toa ne treb da si go dozvoli nikoja zena.jas sum vo brak,ama do sega ne sum dobila ni shamar,normalno ima nekogash karanici ama toa kratko trae bez lutenje posle i nezborenje...inaku kotek....nemozam ni da zamiskam nitu opravduvam....a za da bide edna zena srekna....treba da e pocituvana pred se kako licnost,da e razbrana od svojot partner na sekoja tema,i da ne bide ogranicena vo smisla ti ovaa smeesh onaa nesmeesh,po nekoj ubav zbor i natamu sve samo si ide vo pravec na stabilna vrska i ubav brak.ako zenata se naoga sebesi vo stabilna vrska ako e pocituvana i svatena togas e srekna.
|
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сори... нема да се повтори... ако е за мајтап...
|
|||
kocko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e,kako de?!
ud nisto ne e , zaduvolna! |
|||
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |