|
БАНКИ |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Pannet
Група Истражувач Регистриран: 05.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prokredit - бегајте од таму, бркаат вработени, околу 300 кај нас, а и во Србија и Босна. Не е на арно, ако имате пари таму, земајте си ги, ми мириса на втор ТАТ
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубљанска старата..пропадна, Новата Љубљанска на ивица на пропаст, НЛБ наша вика немајте гајле самостојни сме... ...да,ама пуштете малку од разликата,па мајка сум да не останете ....без ич!. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nishto chudno i da propadne,
...shtom jas satavam nekoj dinar nekade,..normalno deka ke propadne !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а пензиониот фонд?ќе си ибе мамата и тој?ќе се скрши ли и тој стуб? убо викаше некаде да не арчам пари безвезе туку да трошам на живот,ама ај..иди извади ги сега!. ќе ги изгорат и вие пари како марките..а јака камата даваа,не како овие горе..старата де...ама ете изгледа џабе ќе да било. |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam tochno ama ,...shto ima vrska tutunskava so niv ,...koga stanuva zbor za toa .
...chija e stopanksa?...i sega ako padne grchkata ,..ke ja nema i stopanska a?
...nema vrska!
tuku,..jas voopshto ne se sekiram,..zatoa shto drzavata mi gi garantirala parite!
...samo,..se pitam ,..koj garantira za ...drzavava?! Изменето од brza - 29.Април.2012 во 01:20 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за државава никој не гарантира,така знам..поправете ме ако грешам или не сум упатен... а тоа дека ако си ибе мајката словенечката или грчката банка ќе видиш и те како има врска со овие..нашиве. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |