|
Пријателство |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako mi e nekoja prijatelka, znaci stalno me podrzuva
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Postoi, no popstoi i ona tvoeto. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
veruvam vo starite prijatelstva,vo novosozdadenite ne!
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За жал се помалку е застапено вистинското пријателство, но секако дека постои
|
|||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За мене ПОСТОИ! И сум среќен и благодарен за тоа... Кога ќе прочитам наназад што имате напишано, сфаќам колкаво богатство имам!
|
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vaka gi cuvstvuvam moite prijateli so niv mi e toplo i ubavo i zastiteno i se nadevam deka i jas sum kako udobna toplinka za niv
Изменето од filmadzijka - 12.Март.2008 во 13:48 |
|||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Imam prijateli koj sto za mene se tuka i vo dobro i vo loso .Toa e prijatelstvo od detstvo i vo tie prijatelstava najmnogu veruvam .
|
|||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prijateli, mnogu malku ostanaa ama znam deka se vistinskite
a poznanici za na kafe i bos muabet kolku sakas
|
|||
apce
|
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога двајца ќе се сретнат, тоа е како контакт на две хемиски супстанци; ако се случи реакција, и двете се трансформираат. – К. Јунг
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Иако се имам разочарано и од најдобрата другарка, а да не зборам за другите, сеуште верувам во пријателство, си имам пријатели со кои ми е многу поубаво отколку со неа понекогаш што ја познавам цел живот. Човек треба мудро да си ги бира пријателите, и да биде свесен дека луѓе се менуваат.
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
cuvaj si gi ne se steknuvaat taka lesno,a lesno se gubat... ima nekoj tuka takvo iskustvo |
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
me!
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од doriangray - 24.Март.2008 во 01:29 |
|||
|||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |