|
Лажење |
Внеси реплика | страница <12345 24> |
Автор | |
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lazenjeto e kako stit za odbrana , samo od mraz e.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некогаш сме принудени да излажеме за да времено одложиме некоја ситуација. Но тоа не значи дека треба да ни стане навика.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
renesansa
Група Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo princip ne go sakam lazenjeto..
No mora da priznaeme deka sekoj od nas barem ednas vo zivotot ima izlazano.Lazenjeto bez pricina, kako navika , ne go opravduvam..
No ima situacii kade ponekogas treba da se izlaze.Ako nekoja vistina e mn bolna, ili moze da povredi mnogu, podobro e da se izlaze, i covek da bide zastiten od surovosta na vistinata.Se razbira, ne po sekoja cena..
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne lazam!,...eve ,...prashajte me neshto!,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ќе те прашам чим си запнал.
Ама искрено да ми одговориш Ти шовинист си? |
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi ,.....shto mislish pod toa?
|
|
|
Freya
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаеш ти што мислам јас. Паметен си! Сепак одговор со подпрашање не е одговор, само избегнување. |
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e,pa,...ne moze so da ili ne,...sepak ne sum tolku odsechen,...za neshto sum ,..za neshto ne,...kazi za shto konkretno?,...
|
|
|
Freya
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе ти нешто “попушаташ“ или само така ми се чини? И ДА може со да или со не...прашањето е преедноставно. Изменето од Freya - 13.Октомври.2007 во 01:12 |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,be ,..zavisi za shto,...za neshto sum,...za neshto ne,...ne moze odsechno,...i shto da ti kazam drugo,...postavi neshto lonkretno.pa ke vidish,..
|
|
|
Freya
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веќе сфатив!
Не мора да ти поставам конкретно прашање. НЕ СИ ШОВИНИСТ И НЕ СЕ ПРАЈ СО СИЛА. |
|
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeee, ne mi se veruva deka vaka i odgovori!! ne e ubavo na prasanje dali si sovinist vo denesno vreme da odgovoris so taka-taka,cudno,ne mi ostavi takov vpecatok.mozebi poaroganten od drugite ama ne so tie k*rsumi!
|
|
people are strange
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha,...samo sum,...realist,..
|
|
|
Freya
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
РЕАЛИСТ - ШОВИНИСТ - ИМА РИМА
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |