![]() |
|
Каде на одмор??????? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |
PimpDaddyManev ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sea za sea znam deka u ohrid ke idam...za podaleku uste ne znam
![]() |
|
![]() |
|
Emi4kaaa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
ne se dvoumete ako ne ajde za spanija?
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Chekam,...moi bliski da se vratat od Shpanija,...pa ke vi kazam..
ceni,smestuvanje,...plazi,...se A jas,...nema veze kade,neka e samo sonce,pesok,.. i solena voda ![]() Изменето од mamma - 18.Јуни.2008 во 11:05 |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Каде било само да одам, за мене и Охрид е супер место за летување
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Stvarno kade i da samo da otidam da se odmoram malce..drustvoto e bitno..a ako mi dadete da biram bi sakala na pr.Rio,ili Meksiko..haha
![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Во право си, друштвото е најбитно... всушност тој дел од одморот повеќе ме замислува
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Мишичасти ![]() Група ![]() Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
И мене.. страшно...
|
|
![]() |
|
И сега
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Се мислев и премислував дали Турција или Хрватска за летово...И додека јас решавав дилеми,оној мојон смени работно место,и бидејќи годинава не му следува одмор---Охриде,чекај ме,пак ти доаѓам!
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ja bi izbrala hrvatska
![]() |
|
![]() |
|
И јас исто, преубаво е, имам роднини таму а последен пат сум била пред четири - пет години за жал
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Emi4kaaa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
па и до друштво е ама замислете кога ке почне да врне дожд во Охрид и тоа некаде секогаш после 2 август па се разочарам до 101 и назад
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
TURKEY |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |