IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Etno-Fest
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Etno-Fest

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 17:55
Мал придонес од мене
ЕТНО ФЕСТ 2007
Кон врв
Janus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2005
Поени: 499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Janus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 18:15
Bobi, RESPECT!!!
Кон врв
itan14 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јануари.2007
Поени: 545
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај itan14 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 18:23
Respect молитва.
Кон врв
zatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Локација: Australia
Поени: 388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 18:41
Bobi, odlicno,fantasticni fotografii i blagodaram sto mi ovozmozi makar i preku tvojte fotografii da nasetam kako bila atmosverata,
мечтаење

http://www.blissvp.com

големо%20гушкање
големо%20гушкање
www.blissvp.com
Кон врв
vlatko_sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Поени: 126
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlatko_sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 18:48
Bobi,bravo!!!
Ja uste gi neam videno site,zafaten sum so cistenje na opremata od guano od pesterataтагатага

Janus,use ednas fala na pokanata zakon beseаплауз

Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 19:02
Bravo Bobi , odgovoren i posveten kako i sekogas . Majstorski odraboteno za pocit .аплаузѕвезда
Кон врв
vlatko_sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Поени: 126
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlatko_sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 22:01
Samo so ja gledav snimkata od festivalot.среќасреќа
Jane bese najzabelezitelen,a gi vidov i Nina,Ljupco i drugite.Samo Koki ne go vidovголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 22:14
Gledas sosema izumiv na snimkata . Na koj kanal ja davaa ? Na MTV ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Janus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 22:19
na mtv1. mene mi se svide ;-)
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 22:22
Originally posted by Janus Janus напиша:

na mtv1. mene mi se svide ;-)

Ah MTV , najcesto ja preskoknuvam . Steta ! тага
Кон врв
hypertech Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2007
Поени: 600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hypertech Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 22:23
:) Bravo Bobi големо%20гушкање
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 22:34
Bobi RESPECT!!!
Fantasticni fotki si izvadil.

Cestitki za organizacijata i posebna pocit do Janus koja na site obvrski najde vreme da organizira za prijatelite od foto.idividi ovakva prekrasna sansa. Uste ednas pokazuva kakov covek e ... RESPECT!

BTW, navistina mi e zal sto ne dojdov na edno vakvo druzenje. Ne se ni vpletkav vo muabetot znaejci deka nema da imam sansa da dojdam тага.

Se nadevam deka ova ce prerasne vo edna prekrasna tradicija pa ce ima sansa da prisustvuvam na nekoe sledno izdanie.
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Janus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 22:42
Zdravje, za mesec i pol-2 nesto slicno, samo pogolemo vo Skopje se planira. Nesto mi se gleda interesno etnovo u posledno vreme...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Janus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 22:44
E, Mire... Ne me fali tolku, pocrvenev
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.