![]() |
|
Etno-Fest |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Janus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Bobi, RESPECT!!!
|
|
![]() |
|
itan14 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 545 |
Respect
![]() |
|
![]() |
|
zatko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Bobi, odlicno,fantasticni fotografii i blagodaram sto mi ovozmozi makar i preku tvojte fotografii da nasetam kako bila atmosverata,
![]() http://www.blissvp.com ![]() ![]() |
|
www.blissvp.com
|
|
![]() |
|
vlatko_sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 126 |
Bobi,bravo!!!
Ja uste gi neam videno site,zafaten sum so cistenje na opremata od guano od pesterata ![]() ![]() Janus,use ednas fala na pokanata zakon bese ![]() |
|
![]() |
|
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Bravo Bobi , odgovoren i posveten kako i sekogas . Majstorski odraboteno za pocit .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vlatko_sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 126 |
Samo so ja gledav snimkata od festivalot.
![]() ![]() Jane bese najzabelezitelen,a gi vidov i Nina,Ljupco i drugite.Samo Koki ne go vidov ![]() |
|
![]() |
|
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Gledas sosema izumiv na snimkata . Na koj kanal ja davaa ? Na MTV ?
|
|
![]() |
|
Janus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
na mtv1. mene mi se svide ;-)
|
|
![]() |
|
Ah MTV , najcesto ja preskoknuvam . Steta ! ![]() |
|
![]() |
|
hypertech ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
:) Bravo Bobi
![]() |
|
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
|
![]() |
|
Mire ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Bobi RESPECT!!!
Fantasticni fotki si izvadil. Cestitki za organizacijata i posebna pocit do Janus koja na site obvrski najde vreme da organizira za prijatelite od foto.idividi ovakva prekrasna sansa. Uste ednas pokazuva kakov covek e ... RESPECT! BTW, navistina mi e zal sto ne dojdov na edno vakvo druzenje. Ne se ni vpletkav vo muabetot znaejci deka nema da imam sansa da dojdam ![]() Se nadevam deka ova ce prerasne vo edna prekrasna tradicija pa ce ima sansa da prisustvuvam na nekoe sledno izdanie. |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
![]() |
|
Zdravje, za mesec i pol-2 nesto slicno, samo pogolemo vo Skopje se planira. Nesto mi se gleda interesno etnovo u posledno vreme...
|
|
![]() |
|
E, Mire... Ne me fali tolku, pocrvenev
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |