IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Електронски игри
  Активни теми Активни теми RSS - ConquerOnLine
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ConquerOnLine

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
Автор
Порака
Karlo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Karlo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2008 во 21:43
na Nature - Sunshine i na Gem World - Turquoise ima najmnogu  makedonci. a ja na turquoise kupiv nekolku DBs za po 180 denari. inace obicno se po 200
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 02:14
Originally posted by Karlo Karlo напиша:

na Nature - Sunshine i na Gem World - Turquoise ima najmnogu  makedonci. a ja na turquoise kupiv nekolku DBs za po 180 denari. inace obicno se po 200
tolku se be bateto a inace hm od kade tolku mnogu makedonci na tie serveri me cudi toa aj mozda ke proveram ke "spioniram" na tie serveri malce inace jas kaj sto sum makedonci sme samo 6 ama super ni e se KOSime so egipjanite,filipincite i amerikancite a brazilcite ni se allies :))))
Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 18:04
abe Devilot si ja znak rarotata i ne go cepkajte.A koj ne go bendisuva neka proba pa ke se uveri.Dodega site rekle taka ama se popismanile.Sakate veruvajte sakate suncajtese

Кон врв
Skipper Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Skipper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 19:06
ajdedajte ime broj ova ona da kupam ako se po tolku ziam 70 koamda. 
Skipper kick your ass
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 21:06
idi na Wonders-Greatwall i whisper BlackDevil,arsin ili BIZI ke ja pogodime rabotata a ti sakas 70 scrola?????
Кон врв
Karlo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2007
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Karlo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 19:56
abe ke kupev ja ama sega poebano e porano mozese da se prefrlaat DBs od eden server na drug a sega toa kopilinjana GMs za da im kupuvate samo od stranata napravija da nemoze
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 07:58
Originally posted by Karlo Karlo напиша:

abe ke kupev ja ama sega poebano e porano mozese da se prefrlaat DBs od eden server na drug a sega toa kopilinjana GMs za da im kupuvate samo od stranata napravija da nemoze
Heh abe pametni deca be bate ama za inaet ne mu kupuvame od nivniot site pa neka puknat maka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 23:51
btw preku igrata go usovrsiv mojot angliski za edno 3 nivoa sekako a i strancite( brazilci,amerikanci) si podnaucija makedonski
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 22:35
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

btw preku igrata go usovrsiv mojot angliski za edno 3 nivoa sekako a i strancite( brazilci,amerikanci) si podnaucija makedonski

znaci ke treba i jas da si ja kupam igrata da naucam poveke angliski   
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 23:52
Originally posted by girl15 girl15 напиша:

Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

znaci ke treba i jas da si ja kupam igrata da naucam poveke angliski   
Pa od iskustvo bi ti preporacal DA zatoa sto vo posledno vreme i ne ja igram samo se logiram i si pravam muabet so friends around form the world i sto se veli sakas nesakas ke naucis angliski taka jas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 19:02
A moze podobro da mi objasnete za igrata
vo nea chatuvas so luge od cel cvet slicno na toa ili
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 23:48
Originally posted by girl15 girl15 напиша:

A moze podobro da mi objasnete za igrata
vo nea chatuvas so luge od cel cvet slicno na toa ili
Pa da mozes da si napravis account i da ne igras nego da si chatas so koj sakas a da ima lugje od celiot svet igraat

Изменето од $BlackDevil$ - 26.Јануари.2008 во 23:48
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 00:01
fala
poznavam slicna igra takva
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 23:13
A kako se igra tvojata igra tuka sto ja igras?????
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.