![]() |
|
ConquerOnLine |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | ||
Karlo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
na Nature - Sunshine i na Gem World - Turquoise ima najmnogu makedonci. a ja na turquoise kupiv nekolku DBs za po 180 denari. inace obicno se po 200
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
|
||
![]() |
||
arsin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
|
abe Devilot si ja znak rarotata i ne go cepkajte.A koj ne go bendisuva neka proba pa ke se uveri.Dodega site rekle taka ama se popismanile.Sakate veruvajte sakate suncajtese
|
||
![]() |
||
Skipper ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
|
ajdedajte ime broj ova ona da kupam ako se po tolku ziam 70 koamda.
|
||
Skipper kick your ass
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
idi na Wonders-Greatwall i whisper BlackDevil,arsin ili BIZI ke ja pogodime rabotata a ti sakas 70 scrola?????
|
||
![]() |
||
Karlo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|
abe ke kupev ja ama sega poebano e porano mozese da se prefrlaat DBs od eden server na drug a sega toa kopilinjana GMs za da im kupuvate samo od stranata napravija da nemoze
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
btw preku igrata go usovrsiv mojot angliski za edno 3 nivoa sekako a i strancite( brazilci,amerikanci) si podnaucija makedonski
![]() |
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
znaci ke treba i jas da si ja kupam igrata da naucam poveke angliski ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
A moze podobro da mi objasnete za igrata
![]() vo nea chatuvas so luge od cel cvet slicno na toa ili ![]() |
||
![]() |
||
|
Изменето од $BlackDevil$ - 26.Јануари.2008 во 23:48 |
||
![]() |
||
|
fala
poznavam slicna igra takva |
||
![]() |
||
|
A kako se igra tvojata igra tuka sto ja igras?????
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |