|
Разговор |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Treba jazikot so sapun da vi go isperat i tri meseca zadolzitelno prisastvo vo Veroispovest
|
||
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ti maloletnik sto baras voopste tuka vo SEX?
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
go podrzuvam trilili vo toa sto go rece... |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако соговорникот ми се допаѓа, секогаш помислувам на тоа
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A be stom taa zbori so mene znaci deka i se ebe i gotovo. I za sto bi zborela so mene osven sto bara povod
|
||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uffff dasamo koga ke ja poglednam sogovornickata...odma misli mi doagaat |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ja obicno im vikam na tie sto smeam : - Sto ti mislam, vecer da te najde ! A oni se kikotat kako mladi nevesti pred . . .
|
||
spahia
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 03.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa slobodno be ke mu reces edno drugo i posle ako ti rece ne znam ova ona TI mu vikas OCESh, NECSh, NEMORASh AL BICE TI ZAO, KO TE JEBE MOZAM I BEZ TEBE
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ili koga ke me zapoznae so nejzina drugaraka : - Znaci sto ti mislam tebe i na nea da i mislam. I togas taa zbuneta stoi mislejki si : Sto li i misli ?
|
||
Bibi sk
Сениор Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zavisi od sogovornikot mi pagjale na pamet takvi raboti, moram da priznaam. A najcool e koga ona sto si go zamisluval ke ti se ostvari (i podobro od sto si zamisluval)
|
||
spahia
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 03.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa koga ke te vidat tebe Ke se zbunat uste polesno so da im reces tie ke ti recat ako 99%
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ili pa namerno go ostavam dukanot otvoren za da me opomene, a ja : - Ja znam deka koga se razgovara so covek se gleda u oci t.e. u lice, a ti kade gledas ?
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Daaaaa... sogovornikot si zbori a ti si vikas a pomalku da zborese i da prejdese na nekoj konkreten predlog
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aham |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |