|
3 ДЕНА И 3 НОЌИ |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | ||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мирко, имаш недоволни познавање и од математиката и од Библијата (најблаго кажано).
Затоа не дигај џева многу, затоа што мислам дека никој повеќе не се предизвикува на твоите прашања. Ни копи-пејстираше безброј прашања, многу од нив ти беа кристално одговорени, а ти НЕ УСПЕА да ми одговориш ни на ЕДИНСТВЕНОТО ПРАШАЊЕ постгавено до тебе. Сто пати ти кажав дека тоа не е фер и дека нашата игра не продолжуива додека и ти не почнеш да одговараш на прашања, да те потсетам треба да одговориш на 4 прашања за да ме стигнеш Ама искрено не верувам дека ќе мрднеш од првото. И горната твоја "контрадикција" си има многу убав одговор и објаснување, но за жал нема да ја дознаеш додека не ме стигнеш во бројот на одговорени прашања Иако ги правиш лоши модераторите, погледни само колкава милост покажуиваат кон тебе што ти дозволуваат да ги копираш твоите постови-лепенки од тема на тема и да ги расипуваш сите теми. Еве ти го неодговореното прашање...среќно! Предизвик!!! А сега сакам и ти (Miralem, ако читаш) да ми наведеш неколку претпоставки, зошто ако Исус бил само еден обичен Пророк, како и сите пред Него, не дал таква јасна изјава и одма да ги сопрел гласините што кружеле скоро секаде каде што Исус поминувал и правел чуда и благовремено да спорел едно "големо богохулство" на христијаните подоцна. Зошто не рекол: "Јас Сум Пророк, само еден обичен пророк како и сите останати." |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се додека модераторрите му дозволуваат на Мирко да го повторува неговото прашање, јас ќе го повторувам и одговорот, бидејќи тоа е намената на одговорот, да одговори на прашањето.
|
||
|
||
Miralem1
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 1548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ama odgovorot ti e sosema providen. Da ne recam zalosen,Jaden.... bas zatoa i go povtoruvam prasanjeto za da go povtoris "odgovorot" edinstven.
|
||
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moira... ako si pametna i imas oci trebase da go pluknes.
Na kakvo prasanje kakov odgovor ?
Kade e tuka odgovorot na prasanjevo ?
|
||
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
||
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
miralem moze ova pak e edna od temite samo za tebe evangelos ama moze da prasam nesto kako mislios deka togas go merele vremeto...mislis deka imalo casovnici.........sega jasno e deka nemoze tocno da se kaze kolku casa trael denot i da se odredi tocniot cas na negovboto raspnuvanje....
|
||
end off days 15...14...13....
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pismen si, pa citaj gi prethodnite postovi i ke go najdes odgovorot.
|
||
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moirce,pa pismenosta ne mi dava da vidam odgovor vo prethodnite citati.
Eve go "odgovorot":
E sega kazi mi,pismena si ti ???
Gledaj. Isus e raspnat vo petok,neli ???
Vo nedela nautro go nemalo,NELI????
Broj na prsti !!! Kako god da racunas,NEMA POVEKE OD DVE NOKI !!
Petok EDEN DEN. Petok navecer EDNA NOK. Sabota Dva dena. Sabota navecer DVE NOKI. Nedela Tri dena I NEMA POVEKEEEE..... (Nedela nautro koga posla marija magdalena Isus ne bil tukaa....)
PISMENA LI SI TI SEGA ???
Izgleda ti ne si pismena i nemozes da primetis deka vo oci te lazat !
|
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tvoite postovi i tvojata cel na forumov e tendenciozen, toa barem se razjasni, a deka si nepismen i deka citas onaka kako sto tebe ti odgovara i toa ni e jasno, zatoa ne cuvstvuvam ama bas nikakva potreba da ti odgovoram, zatoa sto i da ti se odgovori NE SAKAS DA RAZBERES.
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мирко беее...уште ли не можеш да го преболиш тоа што ти ја затнав муцката на оваа тема
Мирко, да не ти фали тебе некој прст на раката па не можеш да преброиш убаво на прсти
Изменето од EvAngelos - 11.Септември.2007 во 17:18 |
||
|
||
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jok Moira,samo taka ti izgleda.
Petok eden den. Petok navecer edna vecer.
Sabota dva dena. Sabota navecer Dve veceri.
Nedela tri dena....... (i toa e prasanje,oti nedelata nautro koga marija otisla na grobot (a i toa ne se znae koj ustvari otisol na grobot) teloto go nemalo,"voskresnalo")
|
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sto ne go procita postot sto e nad mojot post ispraten od Evangelos, tamu ti e objasnuvanjeto. No, ti samo go potvrduvas toa sto go kazuvam, citas i razbiras samo onaka kako sto TI SAKAS, a ne kako sto sekoj normalen i intelegenten covek bi procital i bi razbral.
|
||
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sto go procitav tuku ednas vo mojot post go staviv da vidite deka nema ogovor.Znaci,sam jas go povtoriv toj post. Sabota navecer 2 veceri.Sabota sprema nedela 3 veceri ! Toa li e odgovor ???
Kratko i jasno.Od petok do nedela nautro ima 3 dena i 2 noki.
|
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ILI CITAJ PRAVILNO I RAZBERI STO PISUVA ILI TE MOLAM VOOPSTO NE KOMENTIRAJ
|
||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |