|
КОРИСНО - БЕСПЛАТНО! |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auuu, bravo, ova nikogas ne mi teknalo da baram na YouTube. Edno malo dopolnuvanje za tie sto sakaat i offline da gi gledaat YouTube videata. Na Mozilla ima plagin Video Downloader koj bez problem gi simnuva videata vo *.flv i potoa so besplaten FLV Player (ke go najdete na google) ke mozete da vezbate bez potreba od internet ili da gi podelite so nekoj sto ima dial up ili nema internet. Изменето од D'Dalton - 26.Јули.2007 во 21:53 |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
Igor-T
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 622 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A za bez plugin da simnete
YouTube video vo FLV format: http://www.techcrunch.com/get-youtube-movie/ Vo poleto ja vnesete URL na clipot i [Get Video]. A za glednje VLC player na primer: http://www.videolan.org/ Pozdrav Igor |
|
Photograph_Zoc
Нов член Регистриран: 09.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova e odlicno. Forumot e super, a i site vie. Hobi mi e fotografiranje i fotomontazi i sl, se nadevam i profesija ke mi stana, a i ogromno blagodaram sto ne ste "skrzavi" i kazuvate kako da rabotime. Blagodaram, me naucivte mnogu novi raboti.
|
|
Love Zore xxxx
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne znae nekoj ???
Mi trebaat vizualizacii ( ko na windows media player'ot no, mi trebaat vo avi format (za da mozam da gi kompresiram vo DVD format ) i normalno da se sto pokvalitetni.
sto probav:
Snimav so razni desktop recorderi od windows media playerot no ne izleguva kvalitetno i brzinata ne e ista... Изменето од brmm - 09.Август.2007 во 12:40 |
|
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blagodaram na ponudata den na crven krst ama ni kapka ne mi treba
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
pecok
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GIMP Бесплатна замена за Фотошоп.
RAW Терапија Бесплатна алатка за RAW процесирање. За комерцијална употреба потребна е донација (5 долари најмалку) EXIFTool Бесплатна aлатка. Чита, впишува, организирање на фотки по фолдери, екстракција на јпг од рав, и уште триста чуда. Го викаат „The mother of all exif tolls". Работи и преку команден промт особено за користење на сите негови опции, така што со припремени бач (batch) фајлови можете со само еден клик да правите илијада работи оддеднаш на илијадници фотки. Малку ќе ви одземе време додека ги проучите сите текст комади и додека креирате batch фајлови ама потоа сите работи се завршуваат со еден клик. За гледање на EXIF инфо не треба многу (само фрлање на сликата или фолдери во програмчево, или иконата), за други работи неопходно е да се работи со команд промпт. The stand-alone Windows executable does not require Perl. Just download and un-zip the archive then double-click on "exiftool(-k).exe" to read the application documentation, drag-and-drop files and folders to view meta information, or rename to "exiftool.exe" for command-line use. Runs on all versions of Windows (including Windows 7). |
|
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izgleda (ne sum ja procital ushte, samo ja prochepkav) interesna kniga za street. ;)
http://book.85mm.ch/GoingCandid.pdf |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |