|
Ваше прво сексуално искуство и совети |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gasi lambata ili klavaj pernicata na glaa site picki se ubaj |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si znae coekot sea mor na uvid se da ima toa ti e
ajde bilo pa proslo a i sto znam mene pa ok iskustvo mi e gi nemav stravovite lelel ke boli neznam sto , onaka veruvava na toj so koj bev , ahh abe ljubov |
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa izgleda ti falelo podmackuvanje...ali ok se pravat i greski od pocetok... |
|
speed
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
100% toa falelo
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene ne mi nosi prijatni sekavanja, takvoto. Oti opaliv duri "tretiot pat", no kako ona bese postara od mene petina godini i so iskustvo koe i drugi go falea, strplivo mu baese na mojot uplav. Za da bidne morase ona da mi se kaci, ama toj moment na uspeh go zamati nejzinoto dobivanje menzis bas u toj moment i toa obilno(ne sum siguren dali toa bese menzis) i taka da se usljakavme, ja uste tolku se ispoplasiv oti istovremeno bese i moe prvo suocuanje so toj zenski fenomen.
Bidna sto bidna i po nekoj si petti pat, kako ne bev cul za predigra i odma ripav kako cigance na cresa, a tamu bese suvo k'o u sahara, a ja jak i navaliv kako da butam kola so izdisan akumulator, pocuvatvuvav silna bolka i vrisnav kako Tarzan kako koga ke mu se skine lijanata. Go izvadiv, a on celiot u krv so obvinuvacki pogled i uste falese da mi rece "Zosto ?!". Kozinkata sto se spojuva so glauckata se iscepala kao namokren g'z papir, a ja si gi okrvavev racete kako nekoj zlostornik. Sreka bese raboten den i ja prao na "Kozno venericno" i tamu me precka eden doktor sto mu bese do zaebancii. Me pogledna ciceto otkako go izvadiv zavojot i pocna da se kezi :- Si ebel, a, si teral na suvo ? I ja sramezlivo klimnav so glavata k'o da sum ukral nesto . I on : -A be mocko eden, znaes deka seks za deca ne e, ne ti tekna da prasas nekogo prvo? I ja pola u zemja potonat, a drugata poloina sakase niz vrata da kidne. Ja vikna sestrata so komentar : - Sestro , ispi go kafeto pa dojdi da go zacistis ovoj taze e*acov ! Ona si piese kafe , a stojam so smknati gaki i cekam . A doktorot dur mi zapisuvase recept : - Dete, nemaj gajle, ova cesto se slucuva, ova se vika po naski, kinenje maski ljunfer, samo kaj nekoj pomalku, kaj drug kako tebe poveke. Edna nedela ke miruvas i ke te boli, ama posle ke mozes i cigli da krsis so nego k'o karatist. U meguvreme dojde sestrata babetina go potapka so pamukce i so nesto so pecese velejki : - Aj, sega trci da castis kafe ionaka mi snema. Otrcav do prodavnica, kupiv kafe i koka kola, kusurot go zaboraviv taka da i prodavackata ja castev nesakajki. Donesov i gitla da me nema niz vrata ispraten so glasno smeenje . I takaa, doznav deka i ja sum imal ljunfer, ama nekako ne mi se probuva so nego cigli da krsam . . . |
|
Sokol
Сениор Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"takvoto" HAHAHAHA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj mene sekogas rabotite gi dobivam naednas, na pr. mnogu cesto istovremeno telefon zvoni, nekoj na vrata zvoni, mi svirat pod balkon i puknuva sijalicata
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..... но комент ушеда беше реаално
mi svirat pod balkon i puknuva sijalicata |
|
kojot
Нов член Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet sekoja cest za detalnoto opisvvanje
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се довери ...
|
|
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo neka stisnat zabi i maskite i zenskite i neka go skrsat mrazot,samo popoleka i bez brzanje.
Vo sekoj slucaj neka probaaat so poiskusni oti moze da ima niza posledici - traumi i fizicki narusuvanja. |
|
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ke kazam deka prviot pat mora da vi bide poseben koj ke vi ostane vo dolgo sekavanje i se razbira da si ja izgubite nevinosta na najubaviot nacin
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pamet u glava, drugo nema so da kazam...!!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Корисни секс совети??Хммм за да се избегне монотоноста мењајте ги позите
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |