|
Омилена Предигра |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maaaaaa jas sum za pozestok ali ova bre
Изменето од Eleni - 05.Февруари.2008 во 16:25 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I kazuem romanticni zboroi, a ona : - Aj ne obesuvaj samo za da ti daam, cekaj da se zamijam. Se vraka : - Peskir zema ? A ja: - Aj, ma posle. Ona: - Da be, da se setas naokolu posle i da kapes . Vozdivnuvam i stanuem da zemam. Se vrakam so peskir. Ona : - Ne, toj be, koga ednas ke se naucis ! Pa se vrakam po drug i od tamu se deram : - Ovoj ?! Ona :- Ne, toj drugot ! A ja : - E, pa nalet vakvo ! Ona : - Koga ne mislis na vreme ! Najposle se vrakam i se dzitkam u krevet i pevam : - Tam, tam, taramtam, tam, tam ( od eden film koga trgaat u akcija) Ona :- Ti da odis da se proveris. A ja : - Ne obesuvaj i davaj ! I . . .
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i..:)sto bidna:)
ti dade:)
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I ona : - Abe, poleka tezok si ! A ja : - Ama si dosadna, vaka ? Ona : - Ajde be ne komentiraj, sea si nasol muabet da pravis ! Ja : - Pa ti mori prva pocna ! I . . .
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
................iiiiiiiiiiiiiiiiiiii do kaj stigna zbunet?????ili se zbunivte????
nema vrska.............da predigrata e mnogu bitna............ljubenje,,,,,pa galenje,,,pa liz-miz,,, i taka nataka,,,,,,,,,mora prvo malku nezno a posle sexot da bide malku po grub????mislam jak.......... |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pola saat molenje...
Ko da go imav pisano ova negde....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto e mozno pokratka ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pogled od ceeeeli 2 sekundi i direktno prasanje so seriozna faca: "sakas?"
|
|
Incredible Blue
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cccccc ... ke gubi vreme da prasuva dali saka ... pa ova nigde go nema bre ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
radi cista formalnost... da ne se pojavi eventualna zabeleska posle... "ne me ni prasa"...
|
|
Incredible Blue
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Formalnosta moze da te cini skapo ... kako dolg monolog za objasnuvanje Zosto? Kako? Ako? .... hahahhahahahhaa ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje skratam i prekinam... "ne se razbiram u filozofii"...
|
|
Incredible Blue
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кратка ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |