|
Повторно го сакам |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Gideon
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas ja sakam povtorno....ama dali vredi...
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
sp_dori
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“ Јас се уште имам ЛОША навика да се враќам таму каде што сум паднала “ Како и да е, може да се случи, зошто се се сведува на МОМЕНТОТ... |
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
sp_dori
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Повторно се заљубувам во тебе, ко лавиринт мене срцево ми е ...
|
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovoj pat toj povtorno se vljubi vo mene,a jas koga veke ednas ke se razocaram...poveke ...amin
|
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми звучи како : повторно сакам да се прецакам
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga e skrseno ,e skrseno
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
celo vreme go sakam ama nema nazad
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е ништо невообичаено да се разгорат чувствата повторно за истата личност, особено ако сте имале фина врска, ако имало љубов, страст. Само може и многу негативни емоции да се јават исто така. дали е паметно да се почнува пак? ДА, ако и двајцата го сакаат тоа, ако едниот си продолжил со животот и расчистил со себе и минатото-готова е приказната, нема даље. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..bre sto ste mi interesni!cudo edno...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
скинатото не се лепи ..... само се дотенчува .........
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
greshka vo cekori.............. ako ednash se zaljubish vo nekogo onaka vistinski ..... cel zivot ke go imash negde skrieno vo srce sakala priznala sakala ne......... taka da ne mozesh povorno da se zaljubish vo ista osoba..... jer ne si odljubena od nego samo vremeto i sredinata za izvesno vreme go potisna toa....... ti mozesh samo da go vratish potisnatoto...... zatoa shto si go izgubila podobroro koe beshe pricina za potisnatoto..... i op!! isplivuva emociiti stari...... a on ne te primetuva oti nad starite emocii kon tebe se uste go ima podobroto od druga zenska........ shto ne dozvoluva da se vrati na starite emoci........... shto da se pravi togash??? tvoj izbor .......... ili ke gubish vreme cekajki milost koga ke bide toj vo depresija od podobroto............. ili da probash da si najdesh novo podobro koj ke gi pokrie starite emocii dane recam bivshiot .......... zavrshena prikazna !!! |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како да сакаш на инает
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum prestanala da go sakam
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи не си за темава... |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |