|
Лош брак или добар развод? |
Внеси реплика | страница <12345 17> |
Автор | |
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За разговорот се согласувам со Чучулига. Ич не можам да си замислам нешто да ме мачи а да не го расчистам до крај. Многу бракови/пријателства/односи со деца пропаѓаат заради натрупани премолчани работи.
|
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najcesto ako se ima sila, losoto pominuva. I uste edna bitna rabota... So mislese, so mislese, ko se onadese? Изменето од sensei - 08.Ноември.2007 во 10:03 |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
miriam na mnogu prasanja nemozam da ti odgovoram tuka na forumot no za sve toa sto go navede sme razgovarale
i jas mu davam seuste sansi(so toa sto e tuka so nas a zivee dvoen zivot so toa sto go peram peglam i gosti mu docekuvam i red drugi gluposti) megutoa on ne se oprava takov si e i takov ke si ostane cel zivot
zatoa ne vredi da si go trosam zivotot badijala unistuvaj ki se sebesi i drugite okolu mene
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so koe kukoc ne se sl*gas????????????????
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa zatoa i jas napisav deka ne vradi da si go unistuvam zivotot zaradi nego.
A nego ne moram a i ne sakam da go menjam zatoa sto nemozam.
Jas si ja trosam mojata energija za da mu ugodam vo sve a toj se ponasa kao da mu e sve uz takvo???
e pa sega dosta e veke mora da se stavi kraj na ovaa nasa prikaska????
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...A KAKO SI SIGURNA DEKA TI SI VO PRAVO ..!KOJ TI GO KAZA TOA..?DA SI GO UNISTUVAM....!-SITE POSTENI BRE MAJKATA..A RAZVEDENI BRAKOVI SAMO12-15%...(I SREKA STO IMA PEDERI..PA PROCENTOT NI E MAL,INAKU...)
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во тој случај бегај од таму што побрзо. Всушност не бегај ти со трите деца, спакувај го него и кажи му чао. Прошка да, но ако има каење. Ако си е таков, таков не ти треба. Многу лесно дома прислужница, надвор љубовница. Ако е така, за развод ќе те подржат сите - и децата, и родителите и пријателите. Вака не само што се понижуваш, туку и ризикуваш некоја сексуално пренослива болест да фатиш, па децата и со болна мајка да бидат. |
|
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa zatoa i jas celo vreme baram nekoe drugo mislenje osven mislenjata na moite prijateli i negovite prijateli.
jas ne vikam deka sum jas stalno vo pravo megutoa nema kaenje od negova strana a toa najmnogu me maci kao vo stilot(e dobro de imam svalerka i sega sto?????) molam ????pa cekaj sega sto sum jas??
koga saka doma vrata otvorena a koga saka nadvor ljubovnica ????pa do koga duri ne mu padne gazot????
a za sex odamna ne go ni imame tokmu i poradi toa????
a podrskata ja imam od site ????
samo mi e zal za decata????najiskreno????
|
|
Miriam
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си давала шанси три години. Штом дури не ја ни прекинал врската, загубена кауза е. Не ги мачете децата и себеси, тоа не е семејство.
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВИСТИНАТА Е ЕДНА...И ЕДИНСТВЕНА(НЕМА ДВЕ ВИСТИНИ)!!! САМО СТАПОТ ИМА ДВА КРАЈА....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMA APSOLUTNA VISTINA ZA SE,I ZA SITE
SE E RELATIVNO... SOZNANIETO ZAVISI OD NASITE SETILA, SEKOJ MISLI ZA NESTO ONAKA KAKO STO MU IZGLEDA ZA NEKOGO VODATA E STUDENA,A ZA DRUGIOT E TOPLA... I EDNOTO I DRUGOTO E VISTINA... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Podobro e decata da imaat eden normalen roditel otkolku dvajca nenormalni,zasto vo vrska koja nikako ne funkcionira po nekoe vreme dvajcata stanuvame nenormalni,a decata sekako patat,vaka ili onaka
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <12345 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |