|
Што кога?? |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
наљутено ќе си заминете
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако нејќе-не мора, помалку работа за мене. А со таков фраер не би си ни губела време повеќе од еднаш.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Brutal
Група Регистриран: 31.Јули.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
темава е ко створена за во "на што мислите за време на секс"... ццц...абе моме, не станува збор дали се гадиме или не од свој продукт, туку ти треба маж за да го задоволиш своето тело или за егзибиционизми? Мешаш баби и жаби. Мажот и жената се различни. Немаме исти пориви, страсти и потреби. Не е работата во гадење или не. Што, по ѓаволите, те натера на тоа? Исто ко да ти кажам да се исплукаш во лажица, па да го с`ркнеш. Ама плунката е твоја и само пред 5 секунди ти била во таа уста, а сега ти е гадно да ја сркнеш!? Зошто воопшто да се креира таква ситуација? Недоквакано. Пенисот е далечински управувач на еден маж. И наместо да се глупираш со егзибиции ко `сеа оваква спермосана ќе го бацам... сеа ќе му ждригнам... а што ќе праи ако го гризнам по маде итн` - фати да ги учиш копчињата кое за што е. Јас сум ги правел и двете. И сум одбивал да ме пољуби и сум прифаќал, а и јас сум пољубувал сам. Зависело од мајсторлакот. Сакам кога жената ќе ми го разбуди животното во мене, да не размислувам интелектуално туку примитивно. Кој тогаш би размислувал дали е ок или не што лижел, голтал, гризал, тегнел или цицал. Зошто би се замарал со тоа? Изменето од Brutal - 12.Декември.2010 во 18:30 |
|
само резултатот е важен
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ajde ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Milica.B
Сениор Регистриран: 25.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas obozavam da si svrsi u ruka
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи ladies, читајте и учете
Ко што вели Брутал, ако не успеете да го разбудите животното во мажот, ризикувате да почне да решава интеграли |
|
Brutal
Група Регистриран: 31.Јули.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не бре сестри, само сакам да кажам ние сме + и - .... тоа со сперми бацување и др. тоа вие меѓу себе. Sperm swap и то ... Изменето од Brutal - 19.Декември.2010 во 20:47 |
|
само резултатот е важен
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |