|
Смртоносна магија со помош на жива |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja koa ke vidam dobar zenski gz i cicka istovremeno se cuvstvuvam kako magepsan...magija e toa ?
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
това го може секој... не е магија...на живата не треба да и баеш за да делува... треба само да си расипан за таква `магија`!
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
LIPS
Група Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas taka mislam |
|
barmomk
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekako deka postojat magii. Site sme bile svedoci na nekoi slucuvanja koi ne mzoat da se objasnat... edno samo preporacuvam
zivej si go svojot ZIVOT, zosto si ja UMIRAS, svojata UMIRACKA. |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SUM SLUSNAL ZA TOA.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
boze sacuvaj!
ne sakam magii!!! |
|
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajдеееееее глупости, магија со жива од топломер......ајде нека дојде некој мене да ми стави
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
Spejs Nigrutin
Сениор Регистриран: 29.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vistina e postoi taa magija i postoi eden oga vo kumanovo, ogava moze da ja izvadi zivata . moze da ja najde so obicna lupa .najcudno e toa sto ogava ne gleda niz objektivot na lupata tuku samo te dopira po teloto.ni jas ne veruvav koga barase ziva po moeto telo za sreca nisto ne najde no koga vidov sto izvadi od teloto na majka mi i nacinot kako go izvede toa se zgroziv Изменето од Spejs Nigrutin - 04.Октомври.2008 во 15:08 |
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo sum cula za ovaa li mi deluva premnogu mracno
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е се толку мрачно во врска со живата.Колку што може лошо да се прави со неа толку може и добро.На пр.ако дома се чува жива(ок ова според некои старински верувања)толку повеќе среќа за домот(но за тоа никој од надвор да не знае).Жива се нарекува според тоа ако ја разлееш таа ќе се "разбега" насекаде и ќе се изгуби а тогаш се губи и среќата.А за маѓии со неа не сум слушнал досега.
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас немам слушнато за такво нешто... |
|
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi se ima skrseno toplomer 2 pati do sea fala bogu nisto ne mi e
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек не може се да знае......
Човек учи додека е жив....... а и тогаш кога заминува од тука не знае ништо.... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |