|
Пајаци |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | ||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe dosadni se tie, sto ke pravish so niv?
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пајаци.... уф... кој рече дека се слаткички ?? а да.. ептен слатко да ми оди нешто по раката...
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e muva pa da ja kasne
osven ako ne e otroven pajak togash e strashno, na primer tarantula mene ednash me kasna pajak i otekov kako cresha stanav na toa mesto |
||
igor9
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Madagascar Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa e jako nema sto no kasat Pajacite bema kaj niv labavo samo ostro
|
||
Mr.Igor Kako eeeeeeeeeeeee
|
||
Itilija-Lucina
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas si gi sakam pajacinjata, i mene me ima kasnato pajak i otekov cela vo rakata pa nisto, nekako mi se simpaticni, mozebi najsimpaticni od insektive ko na primer osi i pceli nema sansi, od niv begam!
|
||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
UF MRAZAM PAJACI,LELE I VO MOMENTOV STO MISLAM NA NIV SE ME CESA A NE PA..................
|
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Contessa ti teknuva za onaa prikaznata sto ti ja kazuvav pred spienje za pajacinjata sto ziveat vo tvojata pernica zasto tamu im e toplo i zatoa sto im e fina temperaturata ,se razmnozuvaat ,i razmnozuvaat, i razmnozuvaat...
Nema da ti ja zaboravam facata posle prikaznata!!! Pusa draga! |
||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TI SI BUDALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pajachinja pajachinja.......
gi lovam kaj ke gi najdam......oni sto ke mi se dopadnat gi cuvam ..... a oni sto ne.....BURN babe inace mnogu sakam pajaci....ama ne mozam da najdam od onija opasnite(otrovnite) nikade.... |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....одвратно... и глупаво.....од толку убави мили слатки животинчиња...пајаци
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... ти всушност ги допираш,.... со раката,... со прстите ?? и после тоа одиш и ја гушкаш девојката ?? донт тач дем |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa.....ponekad zenata mi i dobiva pajace kako podarok i bas se voodusevuva.... btw ponekad nosam i rakavici ama retko toa |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |