|
Кои странски јазици ги знаеш? |
Внеси реплика | страница <12345 14> |
Автор | |
dzivdzi
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
англиски
германски оние српски, хрватски, црногорски, босански.... разбирам бугарски, шпански (од сериите) и разбирам турски, а понекад и зборам.... |
|
Who needs a heart, when a heart can be broken?
Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you... |
|
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi ide dobro so jazici. Makedonski majcin jazik angliski, znam i malku od spanskiot. Na kineski znam samo kako da recam Zdravo kako si
|
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najnormalno deka znam makedonski, sprski, angliski, germanski,spanski malku od seriive, a sakam i francuski da ucam, neznam oti
Изменето од babyblue - 26.Декември.2006 во 17:48 |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
angelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja znam angliski odlicno,
germanski uceme na skolo i onaka si go vezbam, italijanski ucam na k*rs, spanski (koa pisuvam na internet na spanski na lugeto im e cudno od deka znam).
francuski razbiram i od recnik ucam zborovi, ama gramatika sum tapa.
na srpski citam knigi od 1000 strani, ama so srbi koga zboruvam sekojpat za inaet zboruvam makedonski i bole me ako ne me razberat
|
|
begu
Сениор Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonski (pa stranskijazik mie vo domasni uslovi)
Germanski (komuniciram, gramatika slabo) Francuski (mozam da se razberam) Italjanski (tek tolku da ne zalutam) Srpski (skoro kako majcin jazik) |
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Англиски ( Како да сум роден во Америка)
Српски и Бугарски ( Одлично)
Ирски ( Малце )
|
|
Ana_bt
Сениор Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonski -se podrazbira
Francuski-najubaviot i najnezniot jazik kako majcin mi e -super
Angliski- super
spanski-razbiram i mozam da vratam ama gramatika i pisuvanje tapa
Italijanski-mnogu malku
So zelba da ucam:
grcki-ja znam samo azbukata
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Англиски одлично
Руски, бугарски и чешки читам и разбирам кога ми зборуваат (со полскиот имам проблеми) Српски и хрватски скоро како мајчин Следните што ќе ги учам се албански и германски. |
|
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонски нормално,Англиски и Германски знам за да се разберам, Српски скоро се
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
UK25
Сениор Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Angliski, Ruski, Sprsko-Hrvatski ko megju svoi.
Site drugi gi znam, od prva gi nagagjam ko ke gi slushnam, ama ne mi ide peltecenjeto so niv... |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шпански и англиски, - одлично
германски доволно да се разберам ако сум у Германија, и албански - доволно да знам ако некој ме пцуе да му вратам
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa Angliski -super znam
Francuski - taka taka Albanski- taka taka Grcki - po nesto |
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Angliski sum tapa, go znam kolku da razmenam nekolku zbora, i da zirnam po nesto an net. Sekako, znam barem da prasam kolku e saat ili kade e busot
Se posvetiv na germanskiot, go ucev so strast i go vladeam dobro, samo steta sto nemam so koj da go zboram za vezbanje.
Odev i na italjanski, ama bez merak go ucev, kolku da i pravam drustvo na drugarka mi. Italjanski zavrsiv 3-et stepen i tolku.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bre sve poligloti tuka majkata...romanski,angliski...ex yu i bugarski razbiram ne zboram posto razbiraat makedonski...i to...gleam pola forum spanski znae...ja samo ako ja sretnam kasandra so nea ke se razberam,so drugi tesko...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
Внеси реплика | страница <12345 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |