|
Дали да се укине МТВ (Македонска)? |
Внеси реплика | страница <12345 40> |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МТВ го има Авионски екипаж, иако е реприза, добар е, прва почна со шпански серии, Моето семејство е урнебесна серија, Бројки беше ок, Филмовите кои ги има МТВ, посебно класичните вестерни тешко се наоѓаат на приватните. Има многу примери со кои лесно се побиваат сите тези кои се наведени овде.
Но во едно се сложуваме, некој мора да дојде и да ја среди ситуацијата во МТВ. Но знаеш мене што ми смета, зошто нема здрава конк*ренција. Да речеме спортските редакции во сите ТВ куќи, да даваат информација на која од телевизиите ќе можеме да гледаме преноси од било кои натпревари. А не да го кријат тоа како некоја деловна тајна. Тоа е информација и треба да се дава. На пример, А1 ТВ известува дека денеска ќе играат Реал Лион, но пренос ќе има на МТВ, или обратно, кога тоа ќе го има, е тогаш гледачот ќе одлучува сам. А сега само за залажува гледачот, што подолго да остане на еден канал, без да му се даде вистинска информација. Тоа не е здраво. Или пак зошто сите ТВ куќи не ја дадат програмата која ја купиле или планираат да ја репризираат за цела година? Па да си планираат гледачите. Кога на одмор, кога да се догледуваат сериите. Ама не им стиска, на никој. Порано МТВ го даваше целосниот преглед, што ќе се емитува за цела година, освен ако нешто интервентно не се смени. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
ILCO
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE DEKA TONE MRTV TONE I TREBA DA SE OPRAVI NO NE SE ZA FALENJE NI PRIVATNITE TV.NEMAAT NIKAKVA SOPSTVENA PRODUKCIJA SOPSTVENA NE DRUG SO SNIMAL PA ONI PUSTAAT SAMI DA SIMAT NESTVO. .ONI PUSTAAT SAMO ONA STO GO IMAAT SNIMENO VIDEO PRODUKCIITE . TOMATO EURO FORUM I DRUGITE. ZOSTO MILI NALMILI NE GI REALIZIRA KANAL 5 PRODUKCIJA NEGO GI PRAVI EURO FORUM A ONI SAMO GI EMITUVVAAT E GOLEMA RABOTA SAMO GI PUSTILE. NE DEKA MTV E VO DOBRA SOSTOJBA NO SEPAK IMA SOPSTVENA PRODUKCIJA. SEPAK SNIMAT NESTO IGRANA PROGRAMA DOKUMENTARCII . SASKA I SASO,OBICNI LUGE, VREME ZA PLACENJE I TAKA NATKA. A ZA PRVATA DO SEGA PUSTAA SE BEZ PRAVA A SEGA IM TEKA DA PLAKAAT. DA NE E TOMATO PRODUCIJA I STUDIOTO NA TOMATO NI CUMU NEMOZE DA GO IMA . NE DEKA MTV E DOBRA I DEKA TREBA DA SE PODOBRI I DIGITALIZIRA TREBA NO DRUGIVE I AKO SE FALAAT SE TEHICKI LOSI KAKO I DA E VO VAKVA LOSA SOSTOJBA MRTV E PODOBRA OD NASIVE PRIVATNI TV. NA A1 SAMO IM SE RASIPUVA SIKATA SMO NESTO TREPKA NA KANL; 5 IDE EMISIJA VO ZIVO SE PRAVI TALASI SLIKATA ILI IDE FILM NESTO SECKA DIGITANO SRAMOTA . LESNO E DA KUPIS STRANSKA PROGAMA SPOR I DRUGO NO TV BEZ SOPSTVENA PRODUKCIJA NE E TV E TOA SE NASIVE TV. I NEMOJ MNOGU DA MI GI FALIS. NIV SAMO POLITIKA GIO INTERESIRA I NISTO DRUGO I ZATO I GI OTVORILE TELEVIZIITE INACE NEMASE VOOPSTO DA GI OTVORAT. ILI EVE SEGA JA SO MOJTA PRODUCIJA SO KE SNIMAM ONI SAMO DA GO EMITUVAAT I TOA E TV PA I TOA DA GO EMITUVAAT NE SAKAT K-15 SAMO GI MENJAVASE TV ILI HRANA I VINNO. SO NE GI PRODUCIJA SAMTA TV TIE EMISII PA DA NE SE VIDEO PRODUKCII NEMA SO DA EMITUVAAT SAMO VESTI I AMERIKASKI FILMOPVI I PO NEKOJ SPORT TEK TUK SRAMOTA . A MTRV DAJ BOZE DA SE OPRAVI I DA BIDE KAKO STO BESE, OTI BEZ NEJZE NEMA NI MAKEDONIJA. I PAK VO LOSA SOSTOJBA DAVAAT UMETNICKA PROGRAMA FRANCUSKI DUKUMETARCI EVROPSKI FILM .KAZI DA NE BEA KABLOVSKITE NEMASE SO DA VIDIME A NE PRIVATNITE TV SAMO BLJUVOTINI GEDAME. DARK MEN PO NEZAM KOJ PAT NEVOZMOZNA MISIJA I TAKVI SRANJA . A GAZDITE MOZE I DA GI ZATVORAT KOGA NEMA DA IM TREBAAT VISE ZA AFIRMACIJA . A SO SE CUDIME PA I LUGETO VO MK SE TAKVI PARAT SAMO GLUPOSTI I BLJUVOTINI . PA NASLE DA GI KRITIKUVAAT LATINO AMERIKANSKITE SERII ONI NI NA TOA NIVO NEMOZAT DA SNIMAT SERIJA BAREM NA TOA NIVO PA ZA PODOBRI DA NE PRAVIME MUABET NISTO NE SIMAAT KAKO TAKA MRTV NESTO SNIMA A SAMO KRITIKUVAAT BARMEM OVIE NESTO SIMAT I SI SE NAPOLNI PARI OD PRODAZBA A TI SAMO KRITIKUVAJ. E TO E MAKEDONCE. I AMO SE FALAT OVA KE KUPA ONA KE KUPA IMLE MOGU PARI .SE FALI VELIJA KE KUPEL HILIHOPTER SO KAMERI NEZAM KAVA OPREMA NEZAM DALI SE SEKAVTE PRED 2 GOD NA VESTI GO OBJAVI TOA PI STO STANA OD TOA NISTO. BAREM VO MRTV NE SE FALAT SI KAZUVAAT REALNO . A INACE I MRTV POLITIKA JA UNISTI . SI IMATT PARTISKI TV I ZATOA JA DONESO MRTV DO OVA STNJE DA ALI TRBA DA SE STVI NA KRAJ NA OVA POLITICKO RASPARCUVNJE NA DRZAVATA. DAJ BOZE MRTV DA STNE SVECKA TV KAKO DRUGITE NACIONLNI TV. ZATOA TREBA I NIE GRAGJNITE DA SE POBUNIME NI PLACME PRE6TPLATA A PARITE VOOPSTO NE STIGNALE VO MRTV NEKOJ SI UKRAJ SRAMOTA . |
|
ILE
|
|
Klimo
Нов член Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trebit da se ukinit samo za nea se plakat , a nisto ubo ne prikazvet
|
|
Klimo
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma dali ste vie zdravi ???
Kakvo ukinuvanje, sto zborite - ako nesto ne cini toa treba da se popravi a ne ukine.
I drzavata ne ni cini pa toa ne znaci deka aj sega treba da ne postoime.
Treba da im se dade sansa na luge so vizija, treba del od onie ostari kadri da se penzioniraat, treba novi emisii, treba novi luge .... treba promena.
Treba lugeto da se platat, si znaat oni kako se raboti, stvarno treba dobro da se platat ... a posle koj ne si ja vrsi rabotata e togas moze i da se otpusta, ama vakvi detski komentari so koi sakate da se zatvori nesto, ma daj vi se molam ne bidete smesni, ne sme deca.
Treda da se tvori a ne unistuva.
Dosta vo ovaa drzava samo zatvarame nesto, dajte nesto da stvorime, dajte od nesto sto ne e dobro da napravime nesto Ekstra.
Pozdrav i razmislete.
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne,pa toa e edinstvena i pravilna makedonska televizija
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne smee da se ukine... Mora da ima drzavna televizija.
|
|
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa taka de da se zatvori ova, da se srusi ona, ....
Zasto, sto e toa sto nemoze da se opravi.
Ako sami ne se opravame drug nema, a ako sami se unistuvame - e togas e katastrofa
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се разбира дека не смее да се укине!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne me boli za nea,....ama,me boli za parite,......turcite bile pomilostivi od deneshnava "drzava"
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ZIKS
Група Регистриран: 01.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некои велат МТВ е слаба телевизија според парите што ги плаќаат, други дека е добра телевизијата... заедно, телевизијата е добра со некои мали и некаде поголеми грешки и пропусти, па ако им текне за тоа на ТВ-мајсторите, кога ќе ги решат, ќе биде само добра телевизијата. :)
|
|
Battle Control - Terminated
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас си ја укинав одамна не ми е меморирана како канал
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ybo si napravila:)
|
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имаме добра кабловска МТВ не ни врши работа
|
|
Внеси реплика | страница <12345 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |