|
Начини да го фатите партнерот како вара? |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |||
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a i bez dokazi, sto ako si vo zabljuda??
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ти викам ке зборам со него па ке видам и самиот што би кажал за тој муабет и моите "претпоставки" па ке си разговарам и со другарите па ке видам и самата , всушност и такви ствари се осеќаат
|
|||
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i toa sto vikas, ocite ne lazat!
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
аххх па ако се плави и продорни кај има место за нешто да скриеш??
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne razmisluvam kako da go fatam, gi pravam najlogicnite raboti. ne sakam da se zamaram so toa, mada ponekogas znae da me udri u psiha. no jas sepak vikam-jas nikad ne gubam....
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да ако нешто не е во ред сама ке осетам а ен да ангажирам детективи кој некој што спомна претходно
нај ок е прво муабет |
|||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nema da se zanimavam so toa, da baram nacini kako da go sledam i fatam. Ako nesto ne valja, sama ke osetam.
|
|||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
iskreno voopsto ne bi sakala da go fatam partnerot kako me vara t.e.ne bi dozvolila da dojde do toa bi go (bi go prekinala toa uste vo prviot somnez) |
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a nema posle toa da pomislis deka mozebi si zgresila? deka mozebi bil malce poladen radi nekoi licni problemi???
sekogas e tesko. a sepak mora da se odlucime. dali ke ziveeme so toj somnez ili na vreme ke se otkazeme od nesto za sto ne znaeme dali ke zgresime ili ne.
|
|||
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne me razbra!
ako go sakam toj so koj sum i ako primetam(sto nema sansi da ne primetam)deka ima nesto jas seto toa ke go prekinam so toa sto ke se potrudam so site "sili" da go zavedam pak.
zosto da i go prepustam na druga? ili zosto da baram drug koga jas nego go sakam?
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e sega te svativ. pametno...mnoooogu pametno..... za tebe navistina.kamo site takvi da bea.
|
|||
|
|||
speedye
Нов член Регистриран: 03.Јули.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako me vara se vara sebe si ne mene ...
a ja da go brkam po gradov i da go fakam....toa nikogas nema da go napravam a i da go vidam ke go razminam taka da "produzi dalje za iste pare"pozdrav do site vas na forumov bas e jak .... cao
|
|||
speedy
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |