|
Дали сте љубоморни во врска со партнерот? |
Внеси реплика | страница <12345 18> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
natprevar da , ali ljubomora ne
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da znacci koj kako kke go razbere toa .....mislam kako go sfakka ............ili natprevar ili ljubomora ,,,,,,,,,,,,ali sekoj od nas svojot uspeh go sporeduva so uspehot na drugite .......za da vidi kade e ........konkretno za ljubomorata .......lugjeto se ljubomorni na se .....
|
|
......
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoi se vosh*tuvaat
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesna tema za polimiziranje ..............
|
|
......
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da samo malce sto gi nemama negovite ocina plavi kao safircinja koi samo bleskaat i me osvojuvaat!!
|
|
aktivna
Нов член Регистриран: 21.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum ic ljuomorna,a i nesakam i on da bide.
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znacci nikogass ne si bila zaljubena vistinski ....ili pak se zaljubuvale vo tebe a ti nikogash ....ete za toa ti ne si ic ljubomorna |
|
......
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта или заљубувањето нема никаква врска со љубомората, се е стејт оф мајнд.. До несигурноста во самиот себе...
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka ima i takvi , za sreka retki se :)
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Treba da se razgranici BOLNO LJUBOMORNI i LJUBOMORA koja se pojavuva kako znak na ljubovta kon nekogo, nasata mala sebicnost da ne go zagubime sakaniot istoto se pojavuva kon prijatel, drugar dobronamerno a ne onaa ljubomora koja preminuva vo vid na bolest so koja veke se vrshi taka recena "tortura" vrz partnerot
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lugeto po priroda se sebicni kopilinja a zatoa se ljubomorni , samo najvozvisenite srca ne poznavaat ljubomora i mozat da spodelat vistinska nesebicna ljubov. |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj ti zbori deka ne spodeluva ljubov nesebichno.Ocigledno za tebe se e kopile.Jas ne se cuvstvuvam kopile so toa sto kaj mene se pojavuva ljubomorata.Ti izgleda si eden VOZVISEN NINGA
Изменето од maja - 21.Август.2006 во 23:05 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
elfi
Нов член Регистриран: 02.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubomorata e normalna pojava, kaj so ima ljubov ima i ljubomora...neizbezna e barem vo mali kolicini, no sekako ne treba da se preteruva. retko sum ljubomorna, ama ne dramatiziram, voopsto ne sum sebicna a i ne se smetam za kopile samo zatoa sto ponekogas sum pomalku ljubomorna na mojot partner, toa mi e znak deka mi znaci nesto, ako sum ramnodusna na se znaci mi e seedno...
|
|
srekata ni go prodava ona sto misleme deka ni go dava...
|
|
^^*Slatki4ka*^^
Нов член Регистриран: 04.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go mislam istoto kako i ti!!mislam deka treba da se ima samo kontrola so ljubomorata zatoa sto bregolema ljubomora moze da ja donese vo opasnost tvojata vrska a mislam i deka ne e dobro da si i tolku mnogu ramnodusen sepak treba da iskazuvas custva i da go kazes ona sto ne ti se dopaga kaj partnerot
|
|
SIMPLE I'M THE BEST
|
|
Внеси реплика | страница <12345 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |