|
Кое е најмоќното оружје на жените |
Внеси реплика | страница <12345 39> |
Автор | |
BeStSeLeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ni jas ne sakam takvi raboti, na primer, leki vo boja. Toa ne e iskreno i ne e toplo.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
BeStSeLeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najmokno oruzje kaj zenite se kolenata... heheee
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve da prodolzime ........ mislam deka zanite imaat nesto ..............a nie mazite ne znaeme sto e toa ........zatoa sakame da vidime ..........nikoj ne uspeal barem spored mene do sega .........edinstevno bi mozelo da se kaze od literaturata deka DON ZUAN ........nekako uspeal .................se soglasuvate site so mene neli ???
|
|
......
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da moze i gluzdot... hehee
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najmokno oruzje - zborot
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kazvajte vie gluposti noze ova ona, more da znajs kakvo oruzje bolno e koa ke ti opalat eden samar da se baras 3 dena... ko ke te zalepat da se cesas ke vidis koe najsilno oruzje na zenata...
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си наишол ти на некоја ратоборна по се' изгледа
|
|
|
|
BeStSeLeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Досега не сум удрила машко (и не планирам, нормално) ама има женски што имаат навистина тешка рака
|
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еднаш, во стомак... Ми се стемни на 2 секунди пред очи, а после утврдив дека сум жива
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene ednas edna mi ja zalepi.. bez da ima dovolno golema pricina za toa.. Mi se stemni.. lelel.. koga mi se spoija zickite.. go pretera..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа во минатото на жените им ги бацувале рацете... Ете, се изгубил еден таков убав "одбрамбен" обичај
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |