![]() |
|
Зoшто сте на Идивиди форумот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 43> |
Автор | |
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
интересно ми е
|
|
![]() |
|
jorgi ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
za da ja vidam diskriminacijata na administratorite sprema obicnite clenovi. ako vo slucalot ima preckanje sprema drugite. kako sto e slucajot na motika forum , tema muzika.
![]() |
|
![]() |
|
Schumacher ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Си признавам.Во школо ме викаат политичар затоа што кога објаснувам нешто им се качувам на глава со деталите!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Tepam vreme...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
ova ne e motika (forum)!!! |
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Фали опцијата:
- за лечење комплекси и фрустрации |
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
почнав онака само за обично "тепање време" и за забава најмногу, сега се навлеков на форумов премногу
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Зашто сум на форум? Добро прашање.... Зашо ми е интересно, и пошо обично ме мрзи да правам нешто друго, а игрите стануваат досадни по долго време играње.... Ама тоа беше на почетокот.... Сега зашто се здружив со многу форумџии, па ми фалат ако не дојдам.... А и има интересни податоци кои не сум ги знаела.....
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Pa za druzenje da ne mi e dosadno da imam so da pram i da teskam po nekoja filozofija
![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
pa umiram na rabota luge vtora vaka koga sum pogotovo!!!!!!!!!!
uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhffffffffffffffffff
:)
plus se educiram :) plus filozofija vam tamu:)
piche kaj piche vaka elektronski ne moze:) ne ide
sudbina ide sekako sekade taa e:)sto e
![]() |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Za dobra zabava
![]() |
|
![]() |
|
Ana_bt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Najpoveke za druzenje i isto taka i za da naucam nesto sto ne sum go znaela dosega...
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Spored anketava ima mnogu sto se ocajni pa baraat drustvo od nikovi....
![]() ![]() ![]() ![]() A i ti sto si ja otvorila nemozes da pises od zafrkancija
![]() ![]() Lleleel loso ejjj
![]() |
|
![]() |
|
M1A* ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
зашто ми е досадно, имам adsl немам попаметна работау моментов.. а и сакам да читам како размислуваат другите
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |