|
F1 Вести |
Внеси реплика | страница <12345 55> |
Автор | |||
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eве ме и мене во БОЈА за да не останам неприметена
ДЕЛФИН темава е супер.....заедно со Ф1 светот пропратно се случуваат престиж, конк*ренција, реклама , девојки , скандали и техницки достигнувања и тоа ја прави темава живописна и интересна а со тоа и има многу новитети кои што баш со отварање на оваа тема ти им даде простор да се презентираат!!! СУПЕР ТЕМА И СЕКАКО ЕПТЕН ТЕ ПОДРЖУВАМ ВО НЕА. Јас сепак сметам дека треба да се пастираат ЛИНКОВИ а не да се прави копи/пејст а само имињата да одат во оригинал. За истово и памет ,,солеа,, Амстел и Маја ама и ОНИ истава рабора ја имаат правено , нека си и траат молчат.... |
|||
Motivation is game in my hands
|
|||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ok ok eve vetuvam DAVAM CESEN PIONERSKI ZBOR DEKA KE PREVEDUVAM KOLKU STO MOZAM !!!! LINK E LINK NE SE VESTI TOA ...........kliknete na F1 NEWS bilo kade segde e vest kako na postovine gore nigde ne e link !
preveduvanjeto nosi rizici
- da ne prevedes dobro ( ova e javen medium sepak ,podrazbira profesionalno preveduvanje i lektoriranje )
- da te obvini izvorot na informacija deka ja zloupotrebuvas ! ( ja obrabotuvas -citaj menuvas )
no eve vetuvam ke preveduvam kolku mozam....si site rizici na mene ...
|
|||
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti si LUD
ma kakvo bre preveduvanje shta ti je? pa kej te nema na igranje so nas po drugite temi... NE MOZE JA NE DOZVOLUVAM DA PREVEDUVASH togash COPY/PASTE... abe ti si moderator..zamavaj malku so kamshik |
|||
Motivation is game in my hands
|
|||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
odam po kamsik i site ke dobiete ...........uf izbagav od temata ...idam ,,tamu,,..da si igrame
|
|||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koga ke gi sporedi covek prvite i poslednite postovi navistina bi pomislil ,, e ne mi se veruva ,, :)) tuku...so samoto toa sto temata prdizvika vaka golem interes znaci deka e dobra tema :)) so posebno mi e drago ....pisuvajte ,postirajte ,komentirajte neka ima informacii neka ima komentari i razmisluvanja , sepak sustinata e vazna a ne formata .....koj kako misli deka e ispravno taka neka postapi toa e NEGOV post nekomu mu se dopadnal ili ne ....i ve molam otsega poveke da vnimavame na temata !
|
|||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Стјуарди:
Без казни за стартниот карамбол Стујардите на Фиа, присутни на трката во Индијанополис донесоа одлука со која не се преземаат дисциплински мерки против учесниците во инцидентот од првиот круг на неделната трка за ГН на САД. Осум од вкупно 22 болиди кои стартуваа на патеката беа елиминирани во два одделни инциденти во првите два свиока, што беше поттик стујардите да покренат истрага. По разговорот со возачите инволвирани во двата засебни инциденти, стујардите заклучиле дека и двата инцидента се “несреќен случај” и за истите не се изречени казни. За разлика од ова, се шпекулира со голема нервоза во редовите на Мекларен Мерцедес, каде што потегот на Монтоја со кој од игра се исфрла Кими, се смета за прелевање на чашата. Се слушнаа шпекулации дека Хауг бара Монтоја да биде отпуштен пред крајот на сезоната, а на негово место да вози Педро де ла Роса. Дополнително, други високи претставници на Мерцедес изјавиле дека идеалната постава за идната година на нивниот тим треба да биде Кими и Фернандо. Монтоја наводно преговара со БМВ Заубер, Рено и Ред Бул, но не ја исклучува и опцијата за враќање во Инди рејсинг лигата. 05.07.2006
nesto postara vest sepak mislam interesna Изменето од Delfin - 07.Јули.2006 во 23:52 |
|||
veni vidi vici
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 554 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bez kavgi molam
Sepak treba da se diskutira za novostite vo F1 a ne da se prepukavame, koj na kogo solel pamet ili koj kako ja vodel temata, so kakvi bukvi pisuval, angliski ili hrvatski...drn drn drn Dajte batali te go toa i pisuvajte za F1 ...moja preporaka e da koristime sopstveni tekstovi..i po moznost da ne bidat celi fermani, ednostavno da se napise kolku sto e mozno pokratko i poednostavno ( licno jas koga ke stretnam post od 10 ili poveke redovi ne go citam ) Aj Pozdrav za site |
|||
veni vidi vici
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Schumi najbrz na Jerez
01 M. Schumacher Ferrari 248 F1 1'16''626 Tooooo Sampioneee |
|||
martin_mk
Сениор Регистриран: 09.Април.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
renault ne bese tuka
|
|||
veni vidi vici
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i da bese ke go papase...ha ha ha
|
|||
martin_mk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne mozes da znaes hehe
|
|||
veni vidi vici
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe znam ( babami se vika VANGA )
|
|||
martin_mk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa sto, dedo mi e nostrdamus HAHA
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |