|
Што носите со себе кога патувате? |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
parite se podrazbiraat,.......................
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve sega za 5 dena povtorno ke preteram so nosenje na nepotrebni raboti (mislam na garederoba):(
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во случај да не ми притреба нешто носам се и сешто..тон гардероба чевли бањарки козметика куп, уф.. убаво вика татко ми да ти ја спакувам куќава со тркалца барем нема кичма да те боли од куфери торбици
|
|
|
|
Mumu
Сениор Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sija nosam mastercard...gitarata i malce weed........i tolku
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ааа мило тоа башка не фака место 6 картици и кеш колку да се најде по пат..
|
|
|
|
Mumu
Сениор Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj mene stiga ednata......ne deka e zlatna tuku ne idam na shopping kao ponezniot pol poobicno.........
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najvazno koga patuvas so sebe da nosis
nasmevka
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе анакин тоа се подразбира насмевка и еуфорија
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste treba
edna pesna
kitara
drustvo
i smisla za humor
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една песна ама лесна
гитара друштво и насмевка... јас мсиалм еуфоријата и среќата си го прават своето смислата на хумор ја има секогаш |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
euforija ne e potrebna
toa e za tie sto prvpat patuvat
za stari borci talkaci e potrebno
dobri konduri
kompas koj neraboti
i celta do koja ne se stiga
no vazna e zelbata pa kako i da bide
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво прекрасно кажано анакин.....
Со желбата секаде се тргнува, не е битно каде се стигнува |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa svativte deka se drugo e visok
sto opteretuva
no sepak so mora mora
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |