|
Дали одите на маникир или педикир |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Многу ми е важно да ми се нежни и убави рацете и затоа си ги третирам по мое
Се трудам секогаш да ми се налакирани ноктите,како на рацете така и на нозете. |
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e da poznato mi e toa so biberot a i so lakot..Ova so lakot povise go iam probuvano ama nejke be..pa i lakot go jadam ke da sum nekoj frik..haha fala za sovetot |
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ја посветуем внимание зашто имам долги нокти и мора стално да ми се бар истурпирани у коцка форма!
а иначе за искачање ставам некојси розеникав лак ( накај месобоен) а ако идам на рокче ставам и црн! сакам и ги негувам ноктите и петите , па особено во летниот период кога е неизбежно да се има убави стапала , што пак со лакот уште толку даваат убав ефект на фина и негувана девојка Изменето од Tattoo Beauty - 05.Февруари.2008 во 22:00 |
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Денеска имам џиш- темно црвен лак, на кратки нокти...да разбие монотонија на зимава- се’ е кафеаво наоколу
Инаку, убави негувани стапала се мноогу важно нешто. Не ги занемарувајте стапалата! |
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Уу да значи и џиш- темно црвен лак може да се најде кај мене али почесто ми се у другава комбинација
|
|||
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Прашувам една девојка колку време ти трае надградбата на ноктите? Вика:-Еден месец.
Па како не ти се вадат или кршат? прашувам пак Вика:-Ништо не работам! Епа да и јас сум за убави раце ама и да се работи по нешто.хаххахах |
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
темно црвен обожавам...кај мене моментално мава накај вишна,али на долги нокти |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
како бе така |
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eli ima nekoi lakovi koi imaat specifi4na mirizba t.e.gadna,probaj so takov........veruvam deka i koga ke jadesh ke gledash sto pokratko prstite da ti se blizu do nosot.....
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
onie koi se naviknati so dolgi nokti veruvaj voopshto ne im pre4at noktite vo rabotata!!!
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
JAS IMAM NADOGRADBA VEKE 2 MESETA I VOOPSTO NE MI SMETAAT A I RABOTAM DOBRO SEGA MOITE SE ONOA NORMALNO DOLZINA NE SE NENORMALNO DOLGI MOZE I ZATOA.
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sega,leten period....obavezno
vo zima..povremeno...po potreba posle chesti poseti na pedikir,nauchiv neshto i sama |
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toa mi e gubenje vreme i pari, mozam i sama
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne se slozuvam bash so tebe IQ...
Ima sluchaevi kade so redovna poseta na redikir mozesh da izbegnesh hirurshki intervencii(zarasnat nokot itn.)isto kako shto so ..."uradi sam"mozesh da napravish problem... |
|||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |