|
Каде сакате да патувате? |
Внеси реплика | страница <12345 41> |
Автор | ||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene mi se odi i mi se ostanva da ziveam vo New York City, Brooklyn najomilena oblast vo svetot mi e, sakam tamu da ziveam
|
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA SAKAM DA PATUVAM,JUZNA AMERIKA KADE STO E TOPLO,TOPLO!
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam da odam co Spanija i vo Mexico
|
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da mnogu... ama jas da vozam...bi idel i vo kina.nemam drustvo..
|
||
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj toa ja ima mojata idea ?
|
||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam da patuvam sekoj vikend kaj edno mome koe mnogu si go sakam
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакам да одам до египет...сакам и тунис...кина...америка пред се...њујорк...и лос анџелес...
|
||
Точачиња.
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sakam da trgnam od ovde, da odam preku piramidite vo Egipet, potoa na tibet da gi posetam hramovite na budistite, potoa na Kineskiot zid, pa da se spushtam do Sidnej, posle da trknam do brazil na eden karneval. i da zavrsham kaj Eleni, moze taka a.
|
||
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A da dojdeshe prvo do kaj mene pa od ovde zaedno da pocneme,inaku mnogu ke treba da cekamBaska i ja sakam da idam na istite mesta
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa moze toa de. samo po obraten redosled ke fatime. pa ne e i bitno kade ke odime vazno zaedno ke sme
|
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Египет
Куба |
||
|
||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bi bilo stvarno mnogu glupo da odvojam mesto kade so bi sakal da odam posebno.ednostavno sakam da odam sekade poso sekoe mesto e specificno i e prikazna samo za sebe.se nadevam deka vo zivotovo ke ja imam moznosta da posetam pojke mesta.
|
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama jas goram da go vidam egiped pred bilo sto drugo |
||
|
||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas isto mnogu sakam da go vidam ali sepak ne bi sakal da pravam skala na prioriteti,ne znam zs,mozno e da ne odit se ko so sum planiral,pa kaj ke duvnit vetrot tamu ke odam |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
Внеси реплика | страница <12345 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |