|
Комшии |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA SIGURNO I NEMA HE HE HE HE HE
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ne se svrtuvam doma,mene majkami me informira koj sto napravil
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj mene u malo i da sakas i da nejces se doznavas, a baska i imam komsiki na koi sto tajna razuznavacka sluzba ne im e ramna taka da za kogo i da me prasate od moeto maalo, znam .......
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
UK25
Сениор Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja u posledno vreme pocnav da rematam - i ne se zalam... remetenje na mesto so komsijata
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas Makedonija ja razbiram kako pole, ustvari kako selo, vo koe site luge se komsii, i site znaat po nesto eden za drug, za da posle koga ke otidat na gosti, imaat nesto za ogovaranje
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро кажа Бора Чорба. Кажа едно искуство. Како рече Бора така и би. И ја сум присталица на тоа. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mi smetase koga gi slusav mladite kako se zabavuvaat posle koga pocnaa avioni da letaat i bombi da se slusaat se molev da se vratat tie zlatni zvuci na mladite togas svativ kako sum mozel da sum ljut ako nekoj dobro se oseka pa toa poglasno se slusa. sega za sreka pak vikaat urlat peat se smeat, ama mene poveke ne mi smeta. |
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e kakvi komsii imam se znaat za site i da ne sum doma znam koj me baral oni se me informiraat....a naj tragicno e starite se stari nema sto da rabotat pa ogovaraat , ama mladite se beter (polosi se)kako rasipan telefon
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Losi komsii iam..nikava komunikacija neam so niv,a bi sakala da e poinaku..inace site se stari,nema nikoj na moja vozrast..pa nekako ne ni ide bas moabetot..cudni se nekako..
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moite komsii se se starci od 70 i kusur godini taka sto ne im se zamaram mnogu mnogu
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a?!,....a,be ,...da ne si ti od mojata zgrada?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam mnogu dobri sosedi......vo se si pomagame i zaedno sme.......kako vtoro semejstvo mi se...edinstveni lugje sto pokazuvaat razbiranje za covek.......ne sum se karala so niv nikogas dosega
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BLAZE SI TI. I MOITE KOMSII SE DOBRI SAMO NEMAM MNOGU VREME ZA DRUZENJE SO NIV.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moite komshii...hmmm,ne se druzam mnogu,
znam samo deka site na kup..imame prosechna starost od 70 godini...meduzalemiama se bash fini...nemoram nishto da pamtam,se tie znaat,koj so kogo koga,kako,...super se,ne pijat kafe,ne se bash pokretni za shetanje edni kaj drugi,..i jas gi sakam,sekogash im gi nosam torbite po skali i im frlam djubre koga se simnuvam dolu. Pozdrav,...do moite komshii |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |