|
Јазична култура |
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Автор | |||||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
mrazam gramatika... mrazam ogranicuvanja od bilo koj vid pa i gramaticki zasto...? zatoa sto sum nindza
|
|||||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|||||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
DVOJAZICNOST? Abe ne se zanesuvajte mnogu! Vie eden jazik ne go znaete kako sto treba, a tek vtoriot. Moderatorite da ne ste gi pipnale, zatoa sto totalno ne ste im dorasnale, osobeno na poedinci! A za slengot, nikoj ne ve kara. Dobra kritika za pravopisot na nasiot jazik na sekogo moze da mu e od pomos, Misica, koj ti e tebe majcin jazik? |
|||||
Veni Vidi Vici
|
|||||
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Pa sto togas voopsto pisuvas koga ni ti ne razbiras sto si napisala? Baska, ne treba da si moderator za da bides pismena...neli? |
|||||
Veni Vidi Vici
|
|||||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||||
WORHOL
Сениор Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
..ДА БЕ ЗЕМО,САМО МЕ БУНИ ОНА ...НЕ СЕ ПЛАШИ ИЛИ НЕ ПЛАШИ СЕ.....
|
|||||
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|||||
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Bi kulirala da gi nema tvoite bos repliki, zimi se. Ima nesto mnogu iritiracko vo niv. Dali ti ili tvojata nepismenost, ne znam! |
|||||
Veni Vidi Vici
|
|||||
MisIcA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
da src mojata nepismenost
ako ima iritiranost, nekoja nepismena ne bi IRITIRALA nekogo, forumot E MESTO ZA SEKOGO, ti NI MALCE NE MOZES TOA DA MI GO OSPORIS MENE,NELI SRC.oSVEN AKO JAS SO MOJATA "NEPISMENOST" GI PREMINUVAM PRAVILATA NA FORUMOT, no na sekoj NAPAD sledi KONTRANAPAD. ili uproasteno NE CEPPKAJ GOVNO DA NE SMRDI kuliraj si ti isto i jas VAJDA SEGA GO PODOBRIV MAKEDONSKIOT Изменето од MisIcA |
|||||
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|||||
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Imas pravo, ne te cepkam veke! |
|||||
Veni Vidi Vici
|
|||||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ДВОЈАЗИЧНОСТ... Да секогаш се успева кај лабилни личности кои си ја продадоа душата за да ги остават на раат, не разбирајки и не размислувајки дека треба да имаат борбеност и патриотизам за да останат на свое... Не си католик, не си православна. Велиш мајчин не ти е Македонскиот...Ти останува Исламот само.... Само не знам до каде ти е писменоста за да разбереш дека војната која ја водиш ќе ти ја искоренам од корен така добро да заедно со твојата неписменост ке заминеш во корпа.. Компромис ќе направам во име на Перун и другите да не ми ги замараш ако толку ме сакаш и бркаш откажи се. Зошто ова е ФОРУМ ако и тој збор го разбираш... место за забава..Каде што Модераторите и Членовите можат да пишуваат со каков сленг сакаат и како сакаат. . Ако јас ти ја изложам мојата Писменост, сленг и култура пола нема да ме разберат, а ти воопшто... Ако воопшто знаеш што е компромис....... |
|||||
|
|||||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
дај мила баталија .. Ќе ни го отруе цел форум... |
|||||
|
|||||
MisIcA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
PRETIS DEVOJKO, KORPA A??????????? |
|||||
|||||
MisIcA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|||||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Можеме и без те*е не се секирај... од таква смрдеа како те*е брка членови не ние... |
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |