|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <12345 131> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала фала
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto ubavo se nasmea!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што мислиш. кој е заслужен за таа насмевка |
|
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve, jas ke odam vo petok vo Prilep, i toa turisticki. Ke vi mafnam na site sto ste tamu. |
|
Veni Vidi Vici
|
|
DEKI^
Нов член Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako idete vo prilep sekako ima mnogu ubavi mesta da go posetite markovi kuli i sekako mogila a isto taka da prosetate vo starata carcija a se znae deka vo prilep ima najubava skara i vi preporacuvam da otidete na skara kaj balce najdobra e pa isto e i dobro da dojdete za pivo fest ova leto
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be kokolo si gi znajme zenite vo prilep , magarina na most |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Jo be
Сениор Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 274 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prilep grad heroj a zosto e grad heroj i po drug osnov
|
|
TALE
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe Hektore, imas losa cura pogodeno ti, mene mi se pogodija pa ... ako se inaeti edna menuvas vtora, ako pravi i taa taka odis na treta i taka do petta a ako nebiva vrakas vo rikverc i pak odnovo dodeka ne se osvezis dovolno
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe jas losi curi eden kup imam pogodeno zatoa kazuvam , ti teknaaaaaa
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe mi tekna mene, no ne se tie losi be , ti si mnogu dobar so niv, pokazi im malce "zabi" pa ke vidish kako ke ti peat, izgladni gi malce
Изменето од kokolo - 24.Мај.2006 во 14:17 |
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda taka e , ne znam jas za ova ne sum od tua , prvpat slusam , aj ke prooba pa ke ti java |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej kicevski akcent, dobar e, imam poteklo od tamu
|
|
|
|
mari
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti devojce treba da zalis sto ne si Prilepcanka,bidejki tie se ne samo najatraktivni zeni , tuku i zeni sto znaat sto sakaat a ne smizli
|
|
sakaj, za da bides sakan
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve zaradi ona shto go rece mari si gi sakam prilepcankite, a bashka od toa mnogu sum alergicen na smizli.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |