|
Списанија |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | |
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve sega citam Marie Claire-dosta zenstveni stvari ima
|
|
bejbi
Сениор Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lepota & Zdravlje i JOY - МНОООГУ РЕКЛАМИ ама и мнооогу содржини корисни.... а ТЕА читам повремено.... може и ТЕА - крстозбор, ама за Тин Шема..... е то списание не е баш по мој вкус... за мене веќе изживеана работа - постери... СОС... и слично...
Друго исто така ОДЛИЧНО СПИСАНИЕ Е ASTRONOMIJA ама за жал го нема кај нас, туку се порачува од Србија или Хрватска... не знам точно... НАЈТОПЛО ВИ ГО ПРЕПОРАЧУВАМ.... |
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele posledno spisanijava stanaa samo reklami....
i bas tie i gi sakam COSMOPOLITAN ili JOY |
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cosmopolitan.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se shto kje mi padne v race............. Se chitam, mozhebi najmnogu sakam da si reshavam krstozbori........... Pozdrav......
|
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
BeStSeLeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Omilen magazin mi e Tin Shema
|
|
|
|
VoNi
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobri spisanija se:Tin Sema i Bravo
|
|
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobro spisanie e Vikend sto izleguva vo Dnevnik
|
|
maja 30
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu dobro spisanie e "kompletna" mnogu mis e dopađa so godini ja imam čitano i moram da kažam deka gi prati trendovite kako i se usovršuva.
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аутоклуб ...со него се дружам за опуштање
Глорија - една на женами ми дојде у рака , ок е
|
|
UK25
Сениор Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
New Scientist,Harper's, New York Review of Books, Literary Review, Paris Review, New Yorker, The Economist, National Journal...i makedonskiot Forum :(
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таттоо Магазин е екстра списание плус добро е што може да се најде и кај нас но ако сакате може и вака да го погледнете
http://www.tattoomagazin.com/ |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj nas retko stiga
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za tinejgeri najmnogu
|
|
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |