![]() |
|
Омраза vs рамнодушност |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Автор | |
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e da,taka e...shtom e veke omraza
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
STO?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
ne moze da bide dobra...kade ima omraza so dobri nameri
|
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
A TAKA
NAVISTINA NEMA VIKAT I NEPRIJATELITE NE TREBA SE MRAZAT NE MORA DA SE SAKAT NO TREBA DA SE POCITUVAAT |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
tochno...a nie da si ja preneseme veroispoved na filozofija
![]() |
|
|
|
![]() |
|
NE ZBORUVAV ZA VEROISPOVED NEGO ZA FILOZOFIJA
TOA ZA VEROISPOVED GO ZEMAV KAKO PRIMER A OD DRUGA STRANA I VEROISPOVED E VID FILOZOFIJA hehehehheh |
|
|
|
![]() |
|
pa zatoa ti velam deka moze da se razgleduva i od religiozen aspekt sekoja tema na ovoj potforum
izgleda nastana mal spoj ![]() |
|
|
|
![]() |
|
da da shkvrcccccccc
i iskri mnogu hehehehehe |
|
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
не знам баш, што е полошо, мразам да мразам и да ме мразат, али не можам да останам рамнодушна на рамнодушност, рамнодушноста длабоко ме копкат в срце. Зошто игнорирање, зошто не ми обраќа внимание??????Али и омразата е страшна работа некого да мразиш, прво треба да се мразиш самиот се*е си...
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
losho e da mrazish,ako nekoj te mrazi ti ne si odgovorna za negoviot stav
|
|
|
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Сите
народи ќе ве замразат
заради Моето име. 10 Тогаш мнозина ќе се соблазнат, секој ќе предава
секого и секој ќе ги мрази другите; 11 и ќе се јават многу |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
И да си го урамиш.... во срцето... ![]() |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
emus, Ne sum siguren na sto mislish, ama mrazenjeto i sakanjeto se dve strani na ista para...toa se istosilni emocii. Vistinskoto nesakanje e ramnodushnosta (ignorancijata). |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |