IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Омраза vs рамнодушност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Омраза vs рамнодушност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
Автор
Порака
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 20:48
e da,taka e...shtom e veke omrazaOuch
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 20:48
STO?
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 20:52
ne moze da bide dobra...kade ima omraza so dobri nameri
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 20:54
A TAKA
NAVISTINA NEMA
VIKAT I NEPRIJATELITE NE TREBA SE MRAZAT
NE MORA DA SE SAKAT NO TREBA DA SE POCITUVAAT
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 20:57
tochno...a nie da si ja preneseme veroispoved na filozofijaBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 20:58
NE ZBORUVAV ZA VEROISPOVED NEGO ZA FILOZOFIJA
TOA ZA VEROISPOVED GO ZEMAV KAKO PRIMER
A OD DRUGA STRANA I VEROISPOVED E VID FILOZOFIJA
hehehehheh

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 21:01
pa zatoa ti velam deka moze da se razgleduva i od religiozen aspekt sekoja tema na ovoj potforum

izgleda nastana mal spojTongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 21:06
da da shkvrcccccccc
i iskri mnogu
hehehehehe

Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 21:17
не знам баш, што е полошо, мразам да мразам и да ме мразат, али не можам да останам рамнодушна на рамнодушност, рамнодушноста длабоко ме копкат в срце. Зошто игнорирање, зошто не ми обраќа внимание??????Али и омразата е страшна работа некого да мразиш, прво треба да се мразиш самиот се*е си...
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 21:33
losho e da mrazish,ako nekoj te mrazi ti ne si odgovorna za negoviot stav
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 21:38

Сите народи ќе ве замразат заради Моето име. 10 Тогаш мнозина ќе се соблазнат, секој ќе предава секого и секој ќе ги мрази другите; 11 и ќе се јават многу
лажни пророци кои ќе заведат мнозина. 12 И заради многуте беззаконија, љубовта ќе олади кај мнозина. 13 А кој ќе издржи докрај, ќе биде спасен. 14 И ова Евангелие за Царството ќе биде проповедано по целиот свет за сведоштво на сите народи, и тогаш ќе дојде крајот.”

-Исус

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 22:21
Originally posted by аџија аџија напиша:

Сите народи ќе ве замразат заради Моето име. 10 Тогаш мнозина ќе се соблазнат, секој ќе предава секого и секој ќе ги мрази другите; 11 и ќе се јават многу
лажни пророци кои ќе заведат мнозина. 12 И заради многуте беззаконија, љубовта ќе олади кај мнозина. 13 А кој ќе издржи докрај, ќе биде спасен. 14 И ова Евангелие за Царството ќе биде проповедано по целиот свет за сведоштво на сите народи, и тогаш ќе дојде крајот.”

-Исус

ovoj izvadok od biblijata si go ishtampavTongue
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 13:37
Originally posted by beleg beleg напиша:

ovoj izvadok od biblijata si go ishtampavTongue

И да си го урамиш....

во срцето... Wink
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 15:54
Originally posted by Emus Emus напиша:

<FONT>не знам баш, што е полошо, мразам да мразам и да ме мразат, али не можам да останам рамнодушна на рамнодушност, рамнодушноста длабоко ме копкат в срце. Зошто игнорирање, зошто не ми обраќа внимание??????Али и омразата е страшна работа некого да мразиш, прво треба да се мразиш самиот се*е си...

emus,

Ne sum siguren na sto mislish, ama mrazenjeto i sakanjeto se dve strani na ista para...toa se istosilni emocii. Vistinskoto nesakanje e ramnodushnosta (ignorancijata).
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.