![]() |
|
ЕВРОСОНГ 2014-та |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | ||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Демократија. Кој што сака, тоа си гледа. Јас идоли и икс фактори не гледам, па можам да си го дозволам барем овој циркус (ако смеам) ![]() |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Унгарија и Црна Гора мх мх
![]() Особено Унгарија. Сега да ги изгледам и другите, не ми дадоа да гледам од почеток по сила на "закон".
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Ах и Русија и Украина ги заборавив
![]() |
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Русија и Португалија ми се допаднаа.
Малку и Шведска, а и Сергеј беше добар
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Уште бе постои евровизија?
За нас кој пее?
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
postoi be fiks
|
||
vivi
|
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
sergej...bas mi e milo...super e
|
||
vivi
|
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
Dva od trite moi favoriti za ovaa vecer se plasiraa vo finalnata vecer....Rusija I Ukraina...
Mnogu mi e zal za Portugalija , vsunost tie mi bea favorit No.1
![]() |
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
![]() |
||
|
Јаки сте ![]() За нас Тијанчето, поутепана здравје.
|
||
||
![]() |
||
|
taka se potrefi bre evangelie.....
![]() |
||
vivi
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
И стварно беше како циркус вечерва: трапези, тркала, лизгање, телетабиси... уште слон фалеше на сцената ![]() Црногорската песна ми беше најдосадна. Фаворит од вечерва ми е ерменецот. Има нешто моќно во песната, прекрасен аранжман, рапав глас ![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
ти викам ја циркуз, ти не веруваш... не гледав евровизија како и обично, ама се испогазив од смеење кога ја фатив случајно песната со тој хрчакот на тркалото, не знам чија беше
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
|
Ај да видиме Тијанчето што ќе направи. Да не ја коментирам сестра и, ме изнервира со онаа мизерија што ја напишала, за народот што и платил да се прошета до Данска. ![]() |
||
![]() |
||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
|
која по ред настапува нашата?
|
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |