|
ТУКА ПРЕПУЦАВАЈТЕ СЕ |
Внеси реплика | страница <12345 40> |
Автор | |
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oooo vrska nemash...a so se vadish so majka ti,ne ti e sram?
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO AKO TE FATAM OTIDE KOSATA SITE DECA KE TI SE SMEAT U SKOLO
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaaa kosata sama si ja sredivnishto ne mi mozesh...
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,be da ne podetinivte?,....nema vishe pienje ,shtom vi shkodi,....napravate se "fleki"kako site normalni luge,a ne da podetinite,....!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
u p m so se pravi ovde vo ova teme?
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEKOJ LUGE NIKAD NE PORASNUVAAT. UVEK KE BIDAM DETE( NA MAJKA) A TI AKO SE ZAKACAS KE TE KAZAM NA DEDOMI IMA LOVECKA PUSKA PA KE VIDIS.
|
|
samanta
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
saka nekoj da se skarame?
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ
Јас нејкам да се карам |
|
|
|
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto?
bas e interesno da se karas? onaka na majtap.... se osloboduvas od negativnata energija.... Ova e moe omileno hobi.... , no se razbira deka ne moze toa so sekoj da go prais..toa se prai so luge koi ne gi sfakaat rabotite premnogu seriozno..... Seksot e najdobar posle dobra raspravija........ |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој рече дека е за кавга овдееееееееееее
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samanta mila jas se povlekuvam.. iskaraj si se ubavo isfrli negativna energija.. Jas ne bi sepak zensko sum i nema da imam seks pole toa mila.. ako me razbirash shto sakav da kazam..
|
|
|
|
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahhaa....i jas sum zensko pa sto!!!!
obozavam da se raspravam!!!!pa i da nema seks posle toa... A za kokolo..ajdeeeeeeee......da se skarame......sakas?jas sum za! |
|
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hit me with your best shot!!! come on!!!!
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
саманта, саманта, кавга сакаш а, ај кажи ми како се почнува па да се фатиме за гуша, па после овде онде, по ѕидот на врата и на под
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Внеси реплика | страница <12345 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |