![]() |
|
Со кого од форумот.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 20> |
Автор | |
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
окис во право си, малце шала не е на одмет, но да ти каам право со ниедна, зошто???? затоа што како прво нити ги знам како изгледаат нити ништо, едноставно ако е само поради нивните реплики и постови, ондак во ред, ако некој се пали на тоа нека повели, но јас не... А до сега барем како што гледам, ама баш сите се некако преплашени да стават слика од нив, како тоа да е аууууууу и тоа како голема работа, али според мене се детски работи, ај ти прв па после јас, па ај не па ај вака... Забавиште иде тоа... И сега ќе дојде реплика после ова извини духче но некој сака да му се запази неговата проватност... во ред, но и тоа како е факт дека приватноста не се нарушува ни под разно, барем еве јас откако ги ставив сликите ништо радикално не се промени, нити пак ќе се промени... Токму заради тоа, ве сакам драги сте ми сите до еден на овој форум, но бешто повеќе не фала |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Ej duhce ne mi se ljuti ama jas nemam slika a veruvaj ako sakas da spies vecerva mirno podobro ne baraj edna od mene. |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
секогаш спијам мирно
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
so...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
a kakva sredba?? ma so sekoj sto ke saka DA GI PROBA MOITE PIROSKI
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
nikoj:)i ne mi ni e u plan so nekoj od forumov :) |
|
![]() |
|
raging bull ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
Aj zs ovaja od Pariz emigrirala vo UK, pa sea ne znajt prevod
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne si gi zaboravaj korenite od Latinska Makedonija ili Mariovo
inache date e sostanok i si imame zbor okolu toa i ne glumite so louganja
englezi date oooohhh yeah date
Da odgovoram jas bi sakal sredba so natalija i so dana
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
togas ke treba prvo mene da me pomines.....
![]() |
|
![]() |
|
raging bull ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
Izvini pedercinja skopski ne pominvam
za to se nadlezni brakana shiptari
A komentarov ti e junachki
Sigurno imash nekoja zica od Bizmark
ama kisela
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
bismarck bil placko, ne znam kako dojde do asosijacija so mene....
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Лоу ни е бодигард ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Се шалам ..ок е би ми било задоволство..но коге ќе ти дојдам таму в езеро ке те фрља со се пљачки ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Со никој...Си имам дечко
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
toa so decko nema vrska, nie tuka ne sme na POLJUBAC.COM!!
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
јас со флипси
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |