|
Серии |
Внеси реплика | страница <12345 22> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poslednive nekolku dena ja sledam serijata Taken
|
|
|
|
JackTheBiscuit
Нов член Регистриран: 06.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Единствено гледам Сопранови со задоволство од серииве кои се уште во продукција. Фантастични сценарија, глума, режија, и воопшто продукциска вредност километри понапред од другиве серии.
Покрај тоа знам да уживам и во Стар Треците, Зона на Самракот, Firefly (ФОКС мамето ваше! ), Квантен Скок, Луис и Кларк и други. Англискиве да не зборам. Од Монти Пајтон, преку Да, министре до Only Fools and Horses. |
|
Ana_bt
Сениор Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Momentalno jas gledam samo My family a porano gledav mnogu serii... Gi gledav Ocajni domakinki, Friends.a gledav i Spanski ama mi pomina i toj kef. |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LOST, C.S.I, ја гледав терористичка ќелија, Star Trek, Оливер Бин, и секоја интересна што ќе ја начекам на Кабловска!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
saale
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku serii e Prison Break. Dali da ja simnuvam od server ili ne? Taka bese so 24 h. Simnav 14 pa sega mi falat 10 epizodi od 1 serija.
Od prison Break imam 6 epizodi od 2 serija. Se isplaka da gi simnam ili ne? |
|
only the best can be N 1
|
|
angelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
the o.c. e najdobra,
sleeper cell, csi, ocajni domakinki, grey`s anatomy, se gledam, ne mi teknuva sega |
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The OC
CSI New York
CSI Las Vegas
CIS Navy
Desperate Housewifes
Lost
Charmed ja gledam na nova tv
Midsomer Murders na hallmark ja gledam
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
ROYAL
Сениор Регистриран: 24.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The O.C.
Charmed Desperate Housewives закоооон |
|
|
|
tikve
Нов член Регистриран: 15.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3rd Rock From the Sun mene mi dopna mnogu
|
|
K.Natasa
Нов член Регистриран: 28.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лост ги изгледав двете сезони во три дена, гледав и од трета сезона 13 епизоди незнам дали има 14 знае ли некој дали ја има????
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лост ги гледав ама висе ми е монотоно ствано....
ince gleav sunsed beach sto se svastarii od amerikanskive gledav ama sega nema nisto posebno |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj ponedelnik 21,30 Nova tv-"Uvod u anatomiju"
Super serija i mislam deka ima golema gledanost vo Amerika |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги гледам CSI, Lost, Voved o anatomija i Monk (во среда на Канал 5), а од време на време фаќам и по некоја епизода од Обични луѓе...
|
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во моментов само Волшебнички и некогаш Обични луѓе
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Внеси реплика | страница <12345 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |