|
КУФЕРОТ...лелеееееее |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се пакувам еден два дена пред тргнувањето ама се мислам дека несто ке заборавам а навика ми е што носам многу работи а не ги користам сите.
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се пакувам вечерта пред поаѓање, у последен момент, и увек нешто заборавам.... Али тоа ти е
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se pakuvam sama, 1 nedela pred da patuvam, sekogas zaboravam po neso
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj vie za patuvanje a mene mi se slucilo da go zaboravam ranecot koga sum idel nakaj skolo
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pravam spisok i vo tekot na nedelata postepeno se pakuvam i preskrtuvam stavki od spisokot.
I taka od sekogas, a cesto se pakuvam posto cesto patuvam nosam raboti koi nikogas ne mi trebaat tamu kade sto odam. |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |