![]() |
|
ЕВРОСОНГ 2011 |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Апсолутли корект ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
На момент си помислив дека гледам македонски Идол, а не Евросонг. Публиката заспана, преносот технички хаос, петли на сцената, водителите уштиркани... а победникот се дере како некоја какараска. ![]() Ај певлива е песничката, му посакувам да влезе барем во финале, ама да му каже некој на детево дека не знае да пее... ![]() Јас би гласала за Суперхикс и Пеце: “не треба аплауз, не треба аплауз“ а публиката спиеееее... ![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
хахаха, абе помина евросонг а? :D
добро е на тоа селанчето што му дале прво место, оти пак ќе требаше во наредните 2-3 месеци да го гледаме по сите телевизии како плаче дека не победил. Калимеро победи оваа година! :D |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ма кај да е ќе почне и да ми се допаѓа песната, и покрај крескањето на Влатко. Ако не друго, барем грците ги изнервиравме. Сме ширеле пропаганда со тоа што Влатко пее “Јас Македонец...“ ![]() Што ли ќе се случеше наместо Русинка, да беше Гркинка во главната “улога“... ![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
A shto kje bide ako Vlatko sepak ne otpee ,,Jas Makedonec,,?
![]() Dali konechno nekoj ozbilno kje me sfati koga velam deka ,,Evropejcite,, se chisti fashisti?
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
vivi
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
А Хрватите кого го избраа, знае некој Инаку нашата песна е најпогодна за детската Евровизија |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
hrvatite edna tenka slaba moma...so cudno ime....pesna nema xaxxa
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Еве ја Русинката на Влатко и во видео-спот Под закрилата на видео-продукцијата Exit B минатата недела во студиото Rock & Roll се снимаше видео-спотот за Русинка, песна со која Влатко Илиевски ќе ја претставува Македонија на Изборот за песна на Евровизија. Освен македонската, се снимаа и хрватско-српската, англиската и руската јазична верзија. Сите mp3-ки ги имате за free download! Снимањето на спотот траеше 12 часа, а освен 12 статисти, главната улога на спотот ја толкуваше манеканката Елена Трајановска од модната агенција Моделс Ин. Режијата на спотот ја потпишува Бошко Столиќ, а она што е карактеристично за овој спот е тоа што се снимаше во еден кадар, без монтажа и прекини. ........ Спотчето е интересно снимено. Ме насмејаа касетките од јајца излепени на вратите. ![]() Почнува да ми се допаѓа песничката. Посебно околу 52-ра секунда (поздрав за грците)... ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() инаку картоните се изолација за големата бука која ја парви Влатче, бидејќи е многу Rock'n'roll ![]() колку пари се даваат на вакви глупости бе? Изменето од zabegan - 19.Март.2011 во 03:14 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Еееее фаците на Влатче... ![]() ![]() Не знам за пари, не пишува таму колку. |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Сите тераат со една песна на Евросонг...
Ние и српска и руска и хрватска и казахстанска верзија уште малце! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Абе космополитска работа. |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
добро бе,му кажал ли некој на детево дека се дере наместо да пее???
ете што се случува кога не ја кажуваме вистината во очи ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |