|
Маршот на СДСМ беше 50000 народ? |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali imate izvestiuvanja od drugite javni glasila i od drzhavnite institucii kolkav bil brojot na nasobranite lugje?
A1 ednash veli nekolku desetina iljadi lugje (koga se govori taka toa znachi 20-30.000), pa potoa skoka na brojka od 50.000 prisutni. Dali e relano da se pretpostavi deka bile okolu 30.000 ? Tuka eden mi reche deka po telefon zboruval so Skopje i mu rekle deka imalo okolu 15.000-20.000, no mozhebi toa ne e tochnata brojka. Изменето од Messenger - 05.Декември.2010 во 22:24 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точни бројки никогаш нема да имаме
опозицијата додава,позицијата крати полицијата треба да знае,зашто тие имаат некои пресметки -колку луѓе на метар квадратен и тоа... ама знаеќи под чија директива полицијата дава изјави,значи ни од тука нема да добиеме точни податоци ако не си на лице место,никогаш не мпжеш да бидеш сигурен колку имало... ако едните велат 50 000,другите 15 000,можеби најреално е ако ние простосмртниве земеме некоја средина-околу 30 000 можеби? Изменето од Andjelina - 05.Декември.2010 во 22:33 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам дека имаше дури и 100 000 народ... ама за време на избори нешто не се во форма...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
desetici iljadi znachi...povekje desetici a ne samo dve- tri....
a . shto ke ti policija da smeta koga mozesh i samiot da gi izbroish taka,..samo vidi na koja povrsina bile ..po kolku lugje i ete ti... inache ,... nemalo vishe od tri-chetiri....ebave ! ...jas ne prisustvuvam na mitinzi i slichni stvari ( osven na onoj koga trajkovski strumichanecot so sila go inauguriraa vo ....vechnio zivot) ...ama , dosega ,...ne sum videl deka nekogash vo skopje se ima sobrano povekje lugje ! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нормално е вмровците на чело со премиерот да ја омаловажуваат секоја иницијатива која на било каков начин им ја загрозува комотната позиција во државата....
Факт е дека денеска имаше многу луѓе кои за разлика од претходниот митинг денеска не ги криеја лицата и јавно во камера го кажуваа своите ставови и размислувања....
без оглед на разните кажувања еве линк па само ценете колку имало...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj shto saka neka istrese ama,...nikad ne sum videl povekje....
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
штом ти така велиш,тогаш навистина биле многу |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој ќе има поголемо гласачко тело, најбитен проблем на државата
мене не ме интересира кој собрал повеќе овци во едно стадо, туку кој ќе ја опраи државата! |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pa i na filmot se gleda!
eve ...da recheme bila "pokriena" povrshina od barem 20-tina iljadi kvadrati...po trojca neka bidat na kvadraten metar ...toa se vekje najmalku 50000...a, veruvam deka gi imalo i barem ushte desetina iljadi...ako ne i povekje... ..inache ,..za pristrasnosta neka prosudi ova: ...sto pati sum kazal dosega deka site shto drpnale neshto od drzavava dodeka bile na vlast i si go obezbedile zivotot so toa zauvek,...bi gi obesil bez oko da mi trepne! |
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti li bese toj,,,... so transparentot..., Dole Vlada |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha...a koga si me videl neshto bash taka da kazam ?
edostavno,...ne mi lichi ...na toj nachin kazano ! a i rekov deka jas ne bev tamu ,...samo na kaj vlae koga odev a tie doagjaa navaka... kako i da e,..mnogu lugje i potajno se nadevava deka sega ke chujam deka puknala nekoja ( vinovna) glava! |
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hehehe, sepak si izlegol na miting ... nakaj vlae im si se pridruzil |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И уште стотина метри долж ул. Д. Чуповски накај Рекорд е полно....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Celoto clenstvo na SDSM od vnatresnosta doslo vo SK |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |