|
Со оваа песна специјален поздрав до ... |
Внеси реплика | страница <12345 43> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Send "Visoki stikli" Ringtone to your Cell
Одиш по улица се вртат по тебе, а ти така горда гледаш само пред себе, довикуваат свират, озборуваат горат, а ти си ладна, ладна. Гледам и јас, стојам и се чудам, за таква риба сред ноќ се будам, забележуваш, се живо распаметуваш, а ти си ладна, ладна. Високи штикли и црни чорапи се вртам ако треба и по сто пати твојот лик ме прогонува се насмеваш ил ми се присторува. Сите те гледаат, со поглед стрелаат, а ти веќе не си не си ладна. Секој под око сака да те види, а кога погледнеш ти ме бодат илјада игли, О каков поглед би те следел и со двоглед, убавице ладна, убавице ладна. Чекорот твој е така одмерен, ебан, во некој студен ден би разведрил се, О каков ли чекор, му нема прекор, а така си ладна, ладна. specijalen pozdrav do Tiggy Vicious |
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahahahahha fala tigi me iznasmea..ovoj glas me potseti na vremeto koga imam 6, 7 , 8 godini.po doma moite go slusaa...od togas i ne sum go slusala |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sp do kalipso so pesnata kise jesen e prljavo kazaliste
|
|
|
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so ovaa pesna pozdrav do gazela
TOSE PROESKI-POLSKO CVEKE |
|
|
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so ovaa pesna pozdrav do anita gazela brza calipso kingdavid forumska baba shatzli,myway
A STA DA RADIM AZRA a sta da radim kada odu prijatelji moji kada ode djevojka na koju bacam oci i tako redom dan za danom na javnim mjestima s gitarom naravno da uvijek netko dodje da me cuje makar i kradom nista mi vise nije vazno nasao sam dobar bend zelim samo da sviram da se otkacim i to je sve ljudi samo govore zasto si nervozan ljudi samo pricaju ne budi tako grozan ljudske usne sapucu suljaj se ti kradom izbjegavaj nevolje skinut ce ti glavu |
|
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
my maneli te stram so si pravela do 4h
so pesnatahttp://www.youtube.com/watch?v=bjebFbpF6BU&feature=related |
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sp do kalipso brza i gazela so pesnata
Vasilija Radojcic - Mito bekrijo |
|
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите заглавени во иста минута со мене...
и што мислат дека насловот не ја крои книгата... ice cakes П.С. и сите што свршуваат на добра џез-рок фузија... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Внеси реплика | страница <12345 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |