|
eRepublik - Генерална дискусија |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Apokalipto
Нов член По4етни4е... јеее Регистриран: 29.Август.2009 Локација: Liberia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледам Македонија ја исплеска Бугарија
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како не ја исплескавме, ни ја земаа земјичката не окупираа
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и ја се закачив на играва...занимлива е
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaraza ziva e igrava, steta sto nema poveke od Idividi na eRepublik
Bas sega si ja osloboduvame eMakedonija od eBudalija Nema da bide loso da dojdete i vie napomos Koj ima malku vreme da pomogne na eMakedonija neka se zacleni tuka btw Sanja kako ti e nikot vo igrata? |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да играва е доста интересна но за жал Македонскиот синдром на самоуништување ке ја уништи еМакедонија во играва!
Веке сме окупирани а оние кои се викаат себе си елита во играва ништо неможат да преземат бидејки толку им е знаењето. И наместо да остават способни луѓе да играат тие само продолжуваат со невидени глупости и лечење на комплекси! Циркус невиден се случува! |
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehehhee, dobar so ne si go vregaj kolegata, toj use e so elitata, bar blisku do niv
|
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја ќе помагам ама да присоберам уште некој денар заштеда... уште немам покачување |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонче...и во игри затајува данок
|
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сум си го заборавила тој безбедносен пин...сега неможам да донирам пари
Изменето од sanja-a - 03.Март.2011 во 20:45 |
|
|
DjSpakY
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еRepublik е стратегиска игра. Регистрацијата можете да ја направите преку GoogleChrome exploder ili Opera .. Mozilata е зезната дека ке ви бара facebook а преку FB нема да можете да ги правите мисиите. Регистрацијата можете да ја направите ТУКА Помогнете за македонијa која освојува све пред себе Неколку работи за почетниците : Основен туториал за почетници Правилата во Erepublik на Македонски јазик воен модул Болници во еРепублик и нивно користење Туторијал за Monetary Market (берза) Објаснување на мисиите во еРепублика Туторијал за компанија (основање и раководење на компанија) Изменето од DjSpakY - 11.Април.2011 во 14:50 |
|
АиБ
Нов член (само)критичар Регистриран: 06.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:: NEWS :: Greece attacked Western Macedonia, Republic of Macedonia ::
http://www.erepublik.com/en/referrer/Pljakot |
|
Стоеше на песокот размислувајќи дали можеби постои галеб што се обидува да ги надмине своите ограничувања, можеби таму уште некој е прогонет, зашто на јатото му ја има речено вистината в лице.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Егејска е наша
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
asshunter
Нов член Регистриран: 23.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.erepublik.com/en/referrer/Martin+Ognenoski
Почнете да ја играте играта, за доброто на еМакедонија |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |